Cani koca, eşini öldürüp etlerini kıyma makinesinde çekti!

Çin'de eşine az rastlanır canilikte bir vahşet yaşandı. Xu Guoli isimli bir adam, eşini vahşice katlederek etlerini kıyma makinesinde çekti. Cani koca bu olay sonrası ise öldürdüğü karısının arkasından ağıt yakıp her yere ilanlarını asarak, karısını bulana 11 bin sterlin ödül vereceğini açıkladı.

Çinli adam, evlerinde canice katlettiği, etlerini kıyma makinesinde çektiği eşini hiçbir şey olmamış gibi her yerde aramaya başladı. Gazete manşetlerine bile çıkan Xu Guoli, 'kayıp' karısı Lai Huili'yi bulana bir de 11 bin sterlin ödül teklif etti. 2020 Temmuz ayında işlediği cinayeti bugün görülen mahkemede detaylarıyla anlatan Xu, polis incelemeleri sonrası olayın iç yüzünün de ortaya çıkmasıyla itiraf etti.

A101 399 bin 900 TL'ye ev satıyor! İşte, 25 Nisan A101 aktüel ürünler Hakmar'lara ekonomik margarin ve pirinç geliyor! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifası sonrası bakın kim CEO oldu! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Meteorolojiden 17 il için fırtına uyarısı! Ortadan kaybolan 4 yaşındaki çocuktan acı haber!