Cani evlat annesine ekmek bıçağıyla saldırdı! Yaralanan kadın komşulara sığındı...

Adana'da henüz bilinmeyen bir nedenle 57 yaşındaki Eşe Güven ile oğlu A.G. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından A.G. ekmek bıçağıyla annesini çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Komşularına sığınan talihsiz kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

This browser does not support the video element.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi dervişler Mahallesi'nde sabah 06.15 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle Eşe Güven ile oğlu A.G. arasında tartışma çıktı.

KOMŞULARINA SIĞINDI

Tartışmanın büyümesi üzerine A.G., ekmek bıçağıyla annesine saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak yarası alan Eşe Güven, komşularına sığınarak yardım istedi. A.G. olay yerinden kaçarken, devriye görevinde bulunan polis ekibi durumu fark edip, durumu 112 Acil'e bildirdi.

YARALI ANNE TEDAVİ ALTINDA

Olay yerine sevk edilen ambulans ile hasteneye kaldırılan Eşe Güven, tedaviye alındı. Bölgede araştırma yapan polis ekibi, şüpheli A.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

DAHA ÖNCE DE ŞİDDET UYGULAMIŞ

Psikolojik sorunları olduğu ve daha önce de annesine şiddet uyguladığı iddia edilen A.G.'nin, polis merkezindeki sorgusu sürüyor.

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı!