Can Yaman'ın partneri kim oldu? Bay Yanlış dizisi oyuncu kadrosu!

Can Yaman'ın partneri kim oldu? Yapımını Gold Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer’in oturduğu Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosunu açıklandı. Dizinin başrollerinde kimlerin oynayacağı ve Can Yaman'ın dizideki partneri merakla arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Can Yaman'ın partneri kim oldu? Bay Yanlış dizisi oyuncu kadrosu! Detaylar haberimizde...

Can Yaman'ın partneri kim oldu? Ünlü oyuncu Can Yaman'ın başrolünü üsteleneceği,  FOX TV'nin izleyici ile  buluşacak olan yeni dizisi Bay Yanlış'ın oyuncu kadrosu açıklandı! Dizinin başrollerinde kimlerin olacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Dizinin senaryosunu Aslı Zengin ile Banu Zengin’in kaleme alıyor. Can Yaman'ın dizideki partnerinin kim olduğunu sizler için araştırdık. Peki, Can Yaman'ın partneri kim oldu? Bay Yanlış dizisi oyuncu kadrosu! Detaylar haberimizde...

CAN YAMAN'IN PARTNERİ KİM OLDU?

Yakında FOX izleyicisiyle buluşacak olan Bay Yanlış dizisinin kadrosu açıklandı! Başrollerini sevilen oyuncular Can Yaman ile Özge Gürel paylaşırken dizide; Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Suat Sungur, Kimya Gökçe Aytaç ve Taygun Sungar gibi birbirinden başarılı isimler de yer alacak.

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul ‘da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Çerkes kökenlidir. Özge Gürel liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bıraktı.

İlk deneyimini “Kızım Nerede” dizisindeki “Zeynep” karakteriyle edinen oyuncu böylece televizyon dünyasına adım atmış olur. Daha sonra “Huzur Sokağı”nda “Melisa” ve “Muhteşem Yüzyıl”da “Rana Hatun” rolleriyle yer almıştır.

2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Özge Gürel şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili dizisinde Nilüfer karakterine hayat vermektedir. Özge Gürel 1.70 metre boyunda, 56 kilo ve Kova burcudur.

Özge Gürel’in rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Muhteşem İkili (Nilüfer) (TV Dizisi)
2018 – Börü (Gökçe)
2017 – Dolunay (Nazlı) (TV Dizisi)
2017 – Yıldızlar Şahidim (Haziran) (TV Dizisi)
2015 – Kiraz Mevsimi (Öykü) (TV Dizisi)
2014 – Muhteşem Yüzyıl (Rana Hatun) (TV Dizisi)
2014 – Medcezir (Ada) (TV Dizisi)
2012 – Huzur Sokağı (Melisa) (TV Dizisi)
2011 – Kızım Nerede? (Zeynep) (TV Dizisi)

BAY YANLIŞ'IN KONUSU NEDİR?

Çekimleri çok yakında İstanbul’da başlayacak olan romantik komedide Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan bir barmen olarak çalışmaktadır. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde neler yaşayacak?

(Medyaradar)

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber