Can Ataklı bile dayanamadı! Muhalefet liderlerine: 6 tane adam oturmuşlar, 1 adam etmemişler

Muhalif gazeteci Can Ataklı, 6 muhalefet partisini bir araya getiren zirvenin ardından mutabakat metnini açıklama tarihinin 28 Şubat 2022 olarak seçilmesini sert şekilde eleştirdi. Ataklı, seçilen tarihle ilgili muhalefet partisi liderleri için, "6 tane adam oturmuşlar, 1 adam etmemişler. Böyle bir mantık olur mu?" sözlerini sarf etti.

This browser does not support the video element.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bir araya gelmişti.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde cumartesi günü gerçekleştirilen toplantı 5 saat 30 dakika sürmüş, toplantıdan sonra "güçlendirilmiş parlamenter sistem hakkında mutabakat metninin" 28 Şubat 2022 tarihinde açıklanacağı bildirilmişti.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı, 6 muhalefet liderinin mutabakat metni için seçtiği tarihe tepki gösterdi.

Ataklı şunları söyledi: "28 Şubat deyince bunun böyle sömürüleceğini anlamıyor musunuz? 6 tane adam oturmuşlar, 1 adam etmemişler. Böyle bir mantık olur mu? 28 Şubat dediğiniz zaman en aptalı bile Türkiye'de "28 Şubat'ı hortlatmaya çalışıyorlar" diyecek. Hangi akıl yaptı, tahmin ediyorum Babacan'la diğeri fişeklemiştir. Onlar ittifak dışı bırakılsalar, onlara oy verenler nereye yönelecek? Tekrar AK Parti'ye mi dönecek? Ben size söyleyeyim Saadet'e gider, İYİ Parti'ye gider. CHP'ye gidenler bile olur."

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?