Camdaki Kız Sosyal Medyayı Fena Salladı! Hayri Karakteri Bunu Yapınca Ortalık Karıştı! Reyting Rekoru Geldi

Dizinin içerisinde, izleyicisi tarafından çıkması beklenen Hayri karakteri bu haftaki bölümde seyircisi ile buluştu. Bu karakteri canlandıran kişi ise Cihangir Ceyhan. Ceyhan, Çukur dizisi ve Alev Alev dizisinden sonra bu sezonda hayran kitlesini tekrar televizyon ekranlarına çekmeyi başardı.

Kanal D’de yayınlanmakta olan ve yapım şirketi OGM Pictures olan Camdaki Kız adlı dizi, Perşembe günü akşamları seyircisi ile buluşuyor. Ekranlara geldiği ilk günden itibaren çok büyük izleyici kitlesine ulaşmış olan Camdaki Kız dizisi, yayınlanmış olan 12. Bölümü ile de çok büyük ilgi topladı ve sosyal medyada çok konuşulanlar arasında yerini almış oldu.

Diğer Dizileri Solladı!

Camdaki Kız dizisi, AB’de de ABC1 kategorisinde de perşembe günü yayınlanan yapımlar arasında zirvede yerini almış oldu. Bundan ötürü TRT1’de yayınlanmakta olan Barbaroslar isimli diziyi her iki ayrı kategoride de geçmiş olan bu dizi, zirvedeki yerinde kalmaya devam ediyor.

Bundan yola çıkarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinin de birincilik yarışındaki yerinin bu dizinin devreye girişi ile geride kaldığını söylemek mümkün. Camdaki Kız dizisinin reytinglerde de zirveyi oluyor oluşunun yanı sıra, çeşitli sosyal medya platformlarında da en çok konuşulanlar arasında yerini alarak en çok etkileşim alan dizi konumunda yerini alıyor olması diziye ciddi bir güç sağlıyor.

Beklenen Hayri Karakteri de Bölümdeydi!

Dizinin içerisinde, izleyicisi tarafından çıkması beklenen Hayri karakteri bu haftaki bölümde seyircisi ile buluştu. Bu karakteri canlandıran kişi ise Cihangir Ceyhan. Ceyhan, Çukur dizisi ve Alev Alev dizisinden sonra bu sezonda hayran kitlesini tekrar televizyon ekranlarına çekmeyi başardı. Bölümün yayınlanmasından sonra ise başarılı oyuncunun hayranları ise sosyal medya hesaplarında, Cihangir’in oyunculuğunu çok beğendiklerine dair paylaşımlar yaptılar. 

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleminden çıkmış ve gerçek hayat hikayesini ele almış olan romanından uyarlanan Camdaki Kız adlı dizinin 23 Eylül Perşembe günü akşamı yayınlanmış olan 12. Bölümü de izleyicisini ekranlara kilitlemeyi başararak tekrar tekrar ekranlara damgasını vurdu. 

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe kimdir? Yıldız Tilbe kaç yaşında? Adana Demirspor - Galatasaray | İlk 11'ler belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze için kalıcı ateşkes mesajı!
Sonraki Haber