Camdaki Kız 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Camdaki Kız dizisi 16. bölüm ile 21 Ekim akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Son bölümde; Alp tüm gerçekleri anlatmak üzereyken Feride araya girerek olayların büyümesini önlüyor. Peki, Camdaki Kız 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

This browser does not support the video element.

Camdaki Kız 16. bölüm ile bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız dizisinin son bölümünde, ortalık yine karışıyor. Yeni sezona oldukça iyi başlayan ve her bölümü ile reyting rekorları kıran dizide sürprizler peş peşe yaşanıyor.

Nalan ile evlenmesi rağmen halen daha Cana’dan vazgeçmeyen Sedat, çok zor bir durumunda ortasında kalıyor. Cana’nın eşi Alp kendisinden beklenmeyen yeni hamleler yaparak ikiliyi fena halde sıkıştırırken bu duruma Feride el atmak durumunda kalıyor.

Sedat ile Cana’yı takibe alan Feride, Cana’yı sıkıştırarak tehdit ediyor. Feride bir kez daha ayarının olmadığını belli ederken ne kadar sert anların yaşanacağı da bir kez daha gözler önüne seriliyor. Diğer taraftan da Sedat’ın yaptıkları herkesin gözüne batarken tüm aile beraberce Sedat’a çok büyük bir sürpriz hazırlıyor.

Camdaki Kız 16. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Tüm gerçekleri anlatmak için Sedat ile Nalan’ın yanına gitmeye karar veren Alp son anda Feride tarafından engelleniyor. Selen’in hamilelik yalanı daha da büyürken diğer taraftan da geçmişteki aşkı Emir kafasını karıştırıyor.

Cana’da Alp’ı susturmak adına Feride ile iş birliği içerisine girmek durumunda kalıyor. Nalan’ın aklında ise hala annesinin yatağının üzerinde görmüş olduğu mektup yer alıyor.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle