Çalışmadan emekli olabileceğinizi biliyor musunuz?

Her çalışanın hayali bir gün emekli olabilmektir. Fakat bazen iş ortamının zorlukları, amirlerin tutumundan hoşnutsuzluk, iş arkadaşları ile uyumsuzluk gibi birçok sebeple çalışmak işkence haline gelebilir. İsteğe bağlı sigortalılık çalışmadan emekli olmak isteyen kişiler için çok önemli bir fırsat. Peki her isteyen çalışmadan emekli olabiliyor mu? İsteği bağlı sigortanın şartları ne? Emeklilikte yüksek maaş alabilmek için ne zaman isteğe bağlı sigorta yaptırılmalı? İşte yanıtları...

Emeklilik çalışanların en büyük hayalidir. Emeklilik günlerine ilişkin planlar çalışanların önemli gündem maddesidir. Fakat bazen iş ortamındaki zorluklar, amirlerin olumsuz tutumları, iş arkadaşlarıyla ilişkiler gibi sebeplerle çalışmak işkence haline gelebilir.

BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! File'den gıda ve temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirim! Toz taşınımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dikkat!