Çağrı Atakan diskalifiye sonrası ilk kez konuştu! Survivor şampiyonu için favorisi kim? Merve Aydın için ne dedi?

Survivor Çağrı diskalifiye olduktan sonra ilk kez konuştu. Survivor şampiyonu için favorisini de açıkladı. Sakatlığı nedeniyle Survivor'dan elenen Çağrı Atakan ilgi çekici açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalardan en önemli başlıklar...

Survivor Çağrı Atakan diskalifiye sonrası ilk kez konuştu! Survivor favorisi kim? Merve Aydın için ne dedi?

2021 Survivor'ın en dikkat çekici isimlerinden olan Çağrı Atakan sakatlığı nedeniyle adaya veda etmek zorunda kaldı. Survivor macerası kısa süren Çağrı çok ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Survivor Şampiyonu için kimi favori görüyor? Merve Aydın için neler dedi?

Elendikten sonra takımda ne gibi değişiklikler olur?

Batuhan Karacakaya ve İsmail Balaban halktan gelecek tepkileri çok önemsiyorlardı. Ancak öyle bir an gelecek ki artık bireysel hırslar devreye girecek, tartışmalar başlayacak. Ama Merve Aydı dönerse takımın iyiye gideceğini umuyorum.

Survivor şampiyonu için favorisi kim?

Umarım bizim takımdan çıkar şampiyon. İnşallah Merve Aydın şampiyon oldu. Ancak son dörde kalacak isimler bana göre Poyraz, Merve, Batuham ve Aleyna Kalaycıoğlu olur.

ELENDİKTEN SONRA NELER YAPMAYI PLANLIYOR?

Türkiye'ye dönmek beni çok mutlu etti. En başta da annemi özledim, ona sarılacağım.

Yarışma sonrası kimlerle görüşmeyi düşünüyor?

Survivor bittikten sonra görüşeceğim insanlar arasında Poyraz, Dora, Reşat ve Hanzade var. Parkurda çok diyaloglarımız oldu. Kafamız uyuyor.

Ceza aldığımda kendi takımımdan çok gönüllüler takımı üzüldü. Hepsinin gözyaşlarını gördüm.

Murat Ceylan'a verdiği tepki hakkında ne düşünüyor?

Survivor Çağrı Atakan olarak Murat Ceylan'ın verdiği tepkiyi göründe ondan büyük olduğumu hatırladım. O andan itibaren de iş sunucu Murat Ceylan'dan çıkıp Murat Çağrı durumuna döndü. Aşırı bir tepki oldu. Zaten anlık tepkiler veren bir insanım. O gece çok ağladım ama Doğan Keser çok destek oldu.

Survivor'a devam edemeyeceği açıklandığında neler hisseti?

Açıkçası Merve Aydın'ın ismini bekliyordum ama Çağrı ismi çıkınca çok şaşırdım. Survivor'da çok iyi insanlar tanıdım. Umarım her şey yolunda ilerler.

Bayraktar TB3'ten yeni başarı! Star TV'nin Sakla Beni dizisinde şok gelişme! İncila ve Naz'a darbe! Survivor'da Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununu kim kazanacak?
Sonraki Haber