Çağlar Söyüncü'den Manchester United galibiyetinde Leicester City'yi öne geçiren gol

Leicester City kötü gidişata Manchester United karşısında dur dedi... Premier League'de 4 maçtır kazanamayan ve evindeki maçta 0-1 geriye düşen "Tilkiler" maçı 4-2 kazanırken milli stoper Çağlar Söyüncü 78. dakikada takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

Premier League'in 8. haftasında Manchester United'ı ağırlayan Leicester City, milli stoper Çağlar Söyüncü'nün gol attığı maçı 4-2 kazandı. 4 maçtır 3 puanı bir arada göremeyen Tilkiler, galibiyet hasretine son verdi.

Milli ara öncesi evinde oynadığı üst üste 2 maçta 4 puan kaybeden ve zirve yarışında yara alan Ole Gunnar Solskjaer'in takımı Leicester deplasmanında 19'da Mason Greenwood'un attığı golle 0-1 öne geçti. 

Brendan Rodgers'ın takımı bu golle 31'de Belçikalı yıldızı Youri Tielemans'la cevap verdi ve ilk yaır 1-1 eşitlikle sona erdi. Ev sahibi 78'de Çağlar Söyüncü'yle 2-1 öne geçti. United 82'de Marcus Rashford'la cevap verdi, 83'te Jamie Vardy sahneye çıktı ve Leicester City bir kez daha öne geçti: 3-2. Leicester'ın iki golünde de asisti Ayoze Perez yaptı. 

Tabelayı belirleyen gol ise 90+1'de Patson Daka'dan geldi. Bu yaz 30 milyon euro bonservisle transfer edilen Zambiyalı golcü, Premier League'deki ilk golünü 77'de oyuna girdiği United maçında atmış oldu.

93 MAÇTA SADECE 2 GOL

Leicester City bu galibiyetle puanını 11'e yükseltti. 2018 yazında Freiburg'dan 18 milyon euroya alınan ve Premier League'in elit stoperleri arasına giren 25 yaşındaki stoper, bu sezon takımının 8 lig maçında da 90'ar dakika forma giydi.

Çağlar Söyüncü, Leicester City kariyerinde 93 maçta 2. kez gol sevinci yaşadı.

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Yaşlı kadın hayata tutunamadı! İşte Süper Lig'de yeni sezonun biten transferleri
Sonraki Haber