Burak Yılmaz küfürler için özür diledi

Dün akşam Nice deplasmanında Lille formasıyla 7. maçında 4. golünü atan Burak Yılmaz, 2. yarıda oyundan alınınca öfkesine hakim olamadı. Ettiği küfürler kameralara yakalanan milli golcü özür diledi. Lille'in hocası ise Burak Yılmaz'ın arkasında durdu.

Fransa Ligue'1'de Lille'in Nice konuk olduğu ve 1-1 berabere biten maçta Burak Yılmaz krizi yaşandı. 58'de takımının beraberlik golünü atan milli golcü, 78'de oyundan alınınca sinirlerine hakim olamadı.

Yedek kulübesinde ettiği küfürler ekranlara yansıyan 35'li santrfor, gösterdiği aşırı tepki için takım arkadaşları, teknik heyet ve taraftarlardan özür diledi. Instagram hesabından bir açıklama yapan Burak Yılmaz, Fransızca olarak, "Dün maç sırasında sarı kart görmemin ardından sinirlendim. O adrenalin ile kenara gelince tepki gösterdim. Gösterdiğim tepki herhangi bir şahsa karşı değildir. Bundan sonra daha dikkatli olacağım. Hocamızdan, arkadaşlarımdan ve taraftarlarımızdan özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

GALTİER: BUNDAN MEMNUN OLMALIYIZ

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, Fransız basınına konuyla ilgili bir açıklama yaparak,  "Kalenin önünde çok soğukkanlı bir avcı gibi. Taraftarımız, 35 yaşındaki Burak Yılmaz'ın oyundan çıkarken hoşnutsuz olmasından memnuniyet duymalı. Burak, 35 yaşında ve hala son ana kadar oynamak istiyor, hırsını kaybetmemiş" dedi.

Meral Akşener ısrar olmayınca küstü! Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı! Süper Loto sonuçları 21 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber