Bunun adı alçaklık! İçeri girip doğrudan hemşirenin odasına koştu

Özellikle son dönemde kendi sağlıklarını hiçe sayarak, gece gündüz demeden ülkeleri için çalışan sağlıkçılara teşekkür etmek yerine saldıranlar oluyor. Bunun son örneği İzmir'de yaşandı. Bayraklı ilçesinde bir şahıs, davalık olduğu doktorun görev yaptığı sağlık merkezini basıp orada bulunan bir hemşireyi darp etti.

Edinilen bilgiye göre olay dün öğle saatlerinde Bayraklı 5 No'lu Alpaslan Aile Sağlık Merkezinde meydana geldi. İddiaya göre D.Y. isimli bir kadın, çocuğunun periyodik raporunu, kendisinin aile hekimi olmamasından dolayı vermediği için Dr. Özgür Akkoç ile daha önce davalık olmuştu. Bunun üzerine Dr. Akkuş'un görev yaptığı aile sağlık merkezine giden D.Y., iddiaya göre davada şahitlik yapan hemşire Aslı Kavuklu'nun odasına yönelmeye çalıştı.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! İsrail'e bir darbe de oradan geldi Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"