Bülent Ersoy darbe üstüne darbe yiyor! Bu kez ünlü sanatçı topa tuttu! Bu sözler deliye döndürecek!

Diva Bülent Ersoy son günlerde darbe üstüne darbe yiyor. Son birkaç gün içinde hem programı yayından kaldırıldı hem de babasını kaybetti. Bülent Ersoy'a son darbe ise ünlü sanatçıdan geldi. Sarf edilen sözler Ersoy'un sevenlerini deliye döndürecek.

Son günlerin en çok konuşulan ismi şüphesiz Bülent Ersoy oldu. Mustafa Keser ile birlikte sunduğu Benzemez Kimse Bize adlı programı yayından kaldırılan ve hemen akabinde Keser ile yaşadığı tartışmalar magazin gündemine bomba gibi düşmüştür. Mustafa Keser'in açıklamaları sonrası tüm Türkiye'nin ağzı açık kalmıştı. Diva lakaplı Bülent Ersoy'a son darbe ise ünlü sanatçıdan geldi.

 Mustafa Keser'in, "Divalık sana mı kaldı, Müzeyyen Senar, Safiye Ayla, Muazzez Ersoy, Emel Sayın seni sekize katlar" açıklamaları bomba etkisi yaratmıştı. "Bülent Ersoy, uçan kuşa nota yazdığını iddia ediyor. Noter tespiti yapsınlar. Hatta konservatuvar hocalarının karşısında en ağır makamları okutsunlar. Sınavı kim kaybederse, biri diğerinin elini öpsün. Ben varım." diyerek meydan okuyan Keser'e henüz Diva tarafından açıklama gelmedi.

Öte yandan kısa bir süre önce baba acısı yaşayan Bülent Ersoy'a son darbe İzzet Yıldızhan'dan geldi.

Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, "Ben Mustafa Keser'den daha sabırlı çıktım. Bülent Hanım'ın artık böyle programlar yapmaması gerekiyor. Daha çok sağlığına dikkat etmeli. Bazı sanatçılar zordur." diyerek adeta Ersoy'u köşesine çekilmesi gereken bir ihtiyara benzetti.

Dünya Bankası'ndan dikkat çeken altın analizi! 2024'te rekor kıracak Yoğun bakımdaki hastaya cinsel saldırıda bulunmuştu! CHP'li belediye 250 milyon borç bıraktı!
Sonraki Haber