Bülent Arınç'tan haber var

Geçtiğimiz günlerde eşi ile kendisinin koronavirüse yakalandığını duyuran Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye konuşan Arınç, “Çok şükür olumsuz bir şey yok” dedi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında koronavirüse yakalanan Eski TBMM Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç ile görüşmesini kaleme aldı.

'Bülent Arınç'tan iyi haberler var' diyen Selvi, o konuşmayı şöyle anlattı:

"ESKİ Meclis Başkanı Bülent Arınç ve eşinin koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. Arınç ailesinin ilaç tedavisi evde devam ediyor. Bugün ilaç tedavisinin ilk aşaması tamamlanmış olacak. Eşi Münevver Hanım daha hafif geçiriyor. Dün Bülent Arınç’ı aradım. Sesi iyi geliyordu. “Çok şükür olumsuz bir şey yok” diye söze başladı. “İştahsızlık ve ağzımda kuruma var. Öksürük yok, ateş yok. Sadece aldığımız ilaçların etkisiyle herhalde, hafif bir bulantı var” dedi.

İlk belirtiler yüksek ateşle ortaya çıkmış. Daha önce zatürre aşısı olduğu için doktoru, “Ateşinizin yükselmesi gibi bazı semptomları olabilir” diye uyarmış. Ancak ateşi 39.5 dereceye çıkınca hemen tedbir almışlar. Önce ateşi düşürülmüş. Ama vücudundaki kırgınlık devam edince, Güven Hastanesi’nde teste ilave olarak kan tahlili yapılmış, tomografi çekilmiş. Testi pozitif çıkmış. Şimdi evde ilaç tedavileri devam ediyor. Bülent Bey’in kamuoyuna mesajı var. “Allah’a şükür iyileşiyoruz. Arayan, soran ve merak eden dostlara selamlar. Dualarınızı bekliyoruz” diyor."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YDS/1 sonuçları açıklandı! ÖSYM YDS sınav sonuç görüntüleme ekranı! Dünyanın en iyi otelleri açıklandı! Türkiye'den bir otel listede Tavuğa 5 ayda yüzde 200 zam geldi
Sonraki Haber