Buket Aydın'ın görevine son mu verildi?

Kanal D Haber Başkanı ve Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın'ın Demirören Medya'daki görevine son verildiği haberi medya kulislerine bomba gibi düştü. Bu iddianın doğru olup olmadığını SuperHaber araştırdı...

Kanal D Haber Başkanı, Kanal D Ana Haber Bülteni Sunucusu ve CNN Türk 40 programı sunucusu Buket Aydın'ın Demirören Medya'daki görevine son verildiği iddia edildi.

O GÜLÜŞÜ UNUTAMADILAR

Çeşitli medya organlarında, Aydın'ın 31 Mart yerel seçimlerinden önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İzmir'i alacağız, Ankara'yı da alacağız, İstanbul'u da alacağız" sözlerine güldüğü için işine son verildiği öne sürüldü.

GÖREVİNE DEVAM EDİYOR

Ancak bu iddianın gerçek olmadığı bilgisine ulaşıldı. SuperHaber'in birinci kaynaklardan edindiği bilgilere göre Kanal D yönetiminin Buket Aydın'ın görevine son vermesi gibi bir tasarrufu söz konusu değil.

Aydın, Kanal D Haber Başkanlığı görevine ve Kanal D Ana Haber sunuculuğuna devam ediyor. / SuperHaber

KANAL D'DEN AÇIKLAMA

SuperHaber'in ardından Kanal D'den de konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün bazı internet sitelerinde Kanal D Haber Başkanı ve sunucusu Buket Aydın'ın görevinden alındığına dair iddialar yer almıştır.

Bu iddialar gerçek dışıdır. Buket Aydın görevine devam etmektedir. Bu haberleri yapanlarla ilgili hukuki süreç uygulanacaktır. Kamuoyuna duyurulur."

İşte o haberi yapan internet sitelerinden bazıları:

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber