Buğra Gülsoy'un Misafir dizisinde öyle bir karakter var ki! İzleyenler dumur oluyor!

Fox TV'nin yeni dizisi Misafir ilk bölümüyle geçer not aldı. Buğra Gülsoy ile Hazal Kaya'nın başrol oynadığı dizide yer alan Selen Öztürk performansıyla her rolün oyuncusu olduğunu kanıtladı.

Misafir dizisinde Nazan karakterini oynayan Selen Öztürk her rolün oyuncusu olduğunu bu kez de kanıtladı. Birçok önemli projede yer alan Selen Öztürk, Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı "Gülfem Hatun" rolüyle hafızalara kazınmıştı.

Oyunculuğa Karayılan dizisinde Asiye karakteri ile başlayan Selen Öztürk, daha sonrasında Muhteşem Yüzyıl, Payitaht Abdülhamid, Azize, Atiye ve Çocukluk dizilerinde rol aldı. Pek çok ididialı dizide performansıyla göz dolduran Selen Öztürk şu sıralar Fox Tv'de başlayan Misafir dizisinde Nazan karakteri ile hayranlarının karşısına çıktı.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın baş rolünde yer aldığı dizide iddialı bir yan rolle ekrana gelen Selen Öztürk oyunculuğuyla yine kendine hayran bıraktı.

Dizide Nazan karakterine hayat veren Selen Öztürk instagram hesabından karakterinin fotoğrafını paylaşarak, ‘Hoş geldin Nazan’ yazdı. Takipçilerinin de şaşırdığı bir karakteri oynayan Selen Öztürk'e gelen yorumlar ilginçti. ‘Sizi hep cefakar, vefakar anne rolünde gördüm ilk başta yadırgadım ama oyunculuğunuz yine muazzam’ şeklinde yorumlarda bulunan takipçileri de oldu.

Misafir dizisi travmatik bir çocukluk geçiren bir kadınla eşini kaybetmiş üç çocuk babası bir polis memurunun hayatını koonu alıyor.

İsrail'den, Refah'taki kara saldırılarına ilişkin yeni karar! Survivor All Star'da heyecanlı mücadelenin kazananı kim? Türk SİHA’ları 1 milyar doları Türkiye'nin kasasında bırakacak!
Sonraki Haber