"Bu saygısız özgüveni anlamıyorum"

Bir yandan koronavirüs salgınının verdiği stres ve iş yoğunluğu, diğer yanda anlayışsız, bencil ve saygısız insanların davranışları başta doktorlar olmak üzere sağlık çalışanlarının morallerini iyice bozdu. Sosyal medyada bugün tam da bu konuyla ilgili paylaşılan bir video gündem oldu. Uzman bir çocuk hekiminin bir hasta yakınının saygısız ve nobran tavrını anlatan genç doktorun ağlamamak için kendisini güçlükle tuttuğu görüldü.

This browser does not support the video element.

Videoda yaşadığı olayı aktaran uzman çocuk doktoru, acilde baktığı minik hastasının annesi tarafından hakarete ve küfürlere maruz kaldığını belirtiyor.

Hasta çocuğun annesinin 'Devletin doktoru değil misiniz, size mi güveneceğim? Allah kahretsin.' dediğini belirten genç doktor, aylardır vatandaşlar için canla başla çalıştıklarını ifade ettikten sonra "Bu saygısız özgüveni anlamıyorum" diyerek tepki gösterdi.

Genç doktorun sitem dolu isyanı sosyal medyada gündem oldu. 

Sosyal medya kullanıcıları genç doktora destek olurken, saygısız anneye de tepki gösterdi. 

Sevgi, iyilik ve umut dolu mücadelesiyle LÖSEV 25 yaşında "Su içmek kanser yapar" diyen Doktor Gürkan Kubilay nedenini açıkladı Uzman isim uyardı: "Dolgu, burun ameliyatından daha tehlikeli" Büyüyen karnı için doktora gitti, karnından 7,5 kilo kitle çıktı! Erkekler dikkat! Uzman uyardı: 50 yaşından itibaren bu test yaptırılmalı Kilosu 100 bin TL'den alıcı buluyor