Bu hafta sonu Balık burcunda dolunay var!

 Merhaba, haftaya Ay’ın Oğlak burcundaki etkisi ile iş odaklı bir başlangıç yapabilir ve geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz. 9 Eylül Pazartesi 11:32 itibariyle Ay Oğlak burcunda boşlukta ilerleyecek yani önemli bir açı yapmayacak, bu yüzden öğleden sonra çok önemli kararlar almamaya ve büyük girişimlerde bulunmamaya çalışalım.

Haftanın ilk gününü rutin işlerimizi yaparak geçirmemiz daha faydalı olacaktır. Salı ve Çarşamba günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek, enerjimiz artabilir ve orijinal fikirleri hayata geçirebiliriz. Teknolojiyle ilgili konular daha fazla ilgimizi çekebilir. Ruh halimiz asi ve çılgın olacağı için aklımıza estiği gibi hareket edebilir ve gündemimizdeki konuyla ilgili risk alabiliriz. 12 Eylül Perşembe saat 12:52 itibariyle Ay Balık burcunda ilerlemeye başlayacak ve ilhamımız artacak.

Daha romantik, yardımsever ve sevgi dolu olabilir, sevdiklerimize jestler yapabiliriz. Mistik konular ilgimizi çekebilir ve sezgilerimiz daha fazla çalışacağı için içimize doğanlar ya da rüyalarımız gerçekleşebilir. Bu etkiler Cuma ve Cumartesi de devam edecek. Bu hafta Dolunay haftasında olduğumuz için hayatımızın bir alanında tamamlanma ya da güçlü bir başlangıç yaşayabiliriz. 14 Eylül Cumartesi 07:34’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay herkes için bağımlılık yaratan ya da sorunlu giden bir konudan kurtulma ve bir alanda tamamlanma yaşama anlamına gelebilir. Özellikle burcu ya da yükseleni Balık, Başak, Yay ve İkizler olanlar bu Dolunay’dan daha fazla etkilenebilirler ve önemli bir gelişme yaşayabilirler.

14 Eylül Cumartesi 10:21 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak, 3 Ekim’e kadar sürecek olan bu dönemde ilişkilerimizi daha fazla güçlendirebilir ve sağlam anlaşmalar yapabiliriz. Cumartesi günü aynı zamanda saat 16:43 itibariyle aşk gezegeni Venüs de artık Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak, 8 Ekim’e kadar sürecek olan bu dönemde aşk hayatımızda güzel gelişmeler yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da var olan ilişkimizi daha güçlendirebiliriz.

Bu dönemde güzellikle ilgili her konuda girişimde bulunabiliriz, estetik operasyonlar ve güzellik bakımları için çok uygun bir zaman. 8 Ekim’e kadar sürecek olan bu dönemde yeni bir imaj yaptırabilir ve zevkli alışverişler yaparak hem kendimizi hem de yaşam alanımızı güzelleştirebiliriz. 15 Eylül Pazar günü itibariyle Ay Koç burcunda ilerlemeye başlayacak, Pazar günümüzü enerji dolu ve cesur bir ruh hali içinde geçirebilir, haftaya yeni hedeflere yoğunlaşarak başlayabiliriz.

BU HAFTANIN ŞANSLI BURÇLARI

TERAZİ, İKİZLER, KOVA, AKREP, BOĞA, YENGEÇ, OĞLAK

Tüm yazılarını göster