Bu bölümü okuyan öğrecilere 4 yıl boyunca 2334 TL verilecek!

Bu bölümü okuyan öğrecilere 4 yıl boyunca 2334 TL verilecek! 2020 yılı YKS tercihlerinin başlaması ile büyük tercih rekabeti başladı. Tercihlerin başlamasına az bir süre kala yayımlanan ilana göre bu bölümü okuyan öğrencilere 4 yıl boyunca 2334 TL verilecek!

Bu bölümü okuyan öğrecilere 4 yıl boyunca 2334 TL verilecek! 2020-2021 eğitim öğretim dönemi için üniversite seçmeye başlayacak olan adaylar heyecanlı. Tercihler başlamadan önce yayımlanan ilana göre bu bölümü seçicek öğrencilere 2334 TL burs verileceği duyuruldu. Bu bölümü okuyan öğrecilere 4 yıl boyunca 2334 TL verilecek!

TERCİHLER BAŞLADI

ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 2020 YKS tercih kılavuzuna yer verilirken tercihlerin 6 Ağustos 2020 tarihinde başlayacağına yer verildi.

Tercihler ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapılacak. (ais.osym.gov.tr) 

TERCİH YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

TERCİH ÜCRETİ OLACAK MI?

YKS tercihi yapacak öğrenciler herhangi bir tercih ücreti yatırmayacak. AİS üzerinden tercihlerini yapan öğrenciler sonuçların açıklanmasını bekleyecek.

BU BÖLÜMÜ SEÇECEKLERE 2334 TL BURS VERİLECEK

İlan sayfası üzerinden bugün bir duyuru yayımlandı. YKS tercihlerinin başlamasına saatler kala yapılan açıklamada Tekstil Mühendisliği bölümünü seçecek öğrencilere burs sağlanacağına yer verildi.

YKS TERCİH KILAVUZU

2020 YKS'ye girecek öğrenciler için tercih kılavuzu yayımlandı. Yayımlanan kılavuz ile öğrenciler lisans ve ön lisans bölümlere ,kontenjanlara ve geçen senenin taban puanlarına bakabilecekler.

İstanbul merkezli terör operasyonu! 8 gözaltı Euroda ibre yukarı yönlü! İşte güncel döviz kurları Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Katar'a gidiyor
Sonraki Haber