Bu bir 'Sanatçı yalaka olmaz' haberidir!

15 Temmuz afişlerini eleştiren, ormanları PKK'nın yaktığına bir türlü inanmayan şarkıcı Gökhan Özoğuz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüştü. Akıllara Kılıçdaroğlu'nun "“Sanatçı yalaka olmaz” sözü geldi...

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'la bir araya geldi.

Yaptığı akılalmaz yorumlar nedeniyle adını sıklıkla duyuran Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz aylarda destek verdiği Ekrem İmamoğlu ile görüşmüştü. Özoğuz, şimdi de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.

O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Mansur Yavaş fotoğrafa, "Ülkemizin sevilen sanatçılarından Gökhan Özoğuz ile bir araya geldik. Ankara'nın kültür ve sanat başkenti olması yönünde yaptığımız çalışmaları sanatçılarımızın iş birliği ile gerçekleştireceğiz." notunu ekledi.

Gökhan Özoğuz ise Mansur Yavaş'a yanıt olarak, şu sözleri kullandı:

"Bizler tarafımızı; Parti gözetmeksizin Ülkemizi kucaklayan,Şefkatli,Babacan,Şefaf siyaset yapan,Hak Hukuk Adalet gözeten,Derdi ile dertlenen,köklerine bağlı ve İlerici,Liyakat gözeten,Eşitlikçi,Barışçı,sadece Halkı için çalışanlardan yana seçtik ve seçeceğiz! Dürüstlük hep kazandı"

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber