Bu Benim Masalım'ın ilk fragmanı yayınlandı!

Yeni dijital platform Exxen'de yayınlanacak olan yeni dizi Bu Benim Masalım, başarılı, genç ve dinamik oyuncu kadrosu ile ekranlarda olacak. Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven'in başrollerinde olduğu dizinin fragmanı ise bugün yayınlandı.

This browser does not support the video element.

Yeni başlayan dizi film platformu Exxen’de yayına başlayacak olan Bu Benim Masalım fragmanı yayınlandı.  Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği, senaryosunu Deniz Gürlek ile Melek Seven’in hazırlamış olduğu dizinin oyuncuları da belli oldu.

Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Asena Keskinci, Merve Sevin, Ayça Tilki, Eren Emingil, Zeynep Kankonde ve Nevra Serezli gibi isimlerin dizide oynayacağı kesinleşti.

1 OCAK'TA YAYINLANACAK

Çekimleri devam etmekte olan dizinin fragmanı yayınlandı. 1 Ocak’ta Exxen’de yayınlanacak olan dizi merakla bekleniyor.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!