Bu apaçık bir yalandır! Kademeli prim günü iddiaları için AK Parti'den yeni açıklama

EYT'de kademeli prim günü iddialarına Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu cevap verdi. Akbaşoğlu, kademeli prim şartının getirildiği sözünün iftira olduğunu belirterek, "Bu, apaçık bir yalan. Ortaya koyduğumuz teklifle yeni şart yani 'kademeli prim şartı' getirildiği sözü iftiradır, yalandır, teklif sahiplerine bühtandır. Teklifimizde hiçbir eksiklik yok" diye yanıt verdi. İşte detaylar...

Emeklilik hayali kuranların aylardır takip ettiği yasa teklifinin TBMM Plan Bütçe Komisyonu görüşmeleri başladı. Saat 11.00'de başlayan görüşmelere komisyon üyelerinin yanında işçi ve işveren kesimi, sivil tolum kuruluşları ve EYT dernek temsilcileri de katıldı.

BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! File'den gıda ve temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirim! Toz taşınımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dikkat!