Bozkurt tehlikeye haftalar öncesinden dikkat çekti: Süreç doğru yönetilmezse Hatay'ı da tehlikeye atabilir...

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile yaptığı ‘Haberin Olsun’ programının 12 Şubat tarihli bölümünde İdlib meselesini değerlendirmiş, ve Hatay meselesinin gündeme getirileceğini söylemişti. Bozkurt, " Bu süreç doğru yönetilmezse İdlib - Türkiye hattı gelecekte Afganistan - Pakistan hattı gibi bir hat olabilir. " ifadelerini kullanmıştı.

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’ isimli programın 12 Şubat tarihli bölümünde İdlib meselesine değinen SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, meselenin doğru çözülmezse, İdlib - Türkiye hattının Afganistan - Pakistan hattı gibi bir hat olabileceğine dikkat çekmişti.

HATAY'I DA TEHLİKEYE ATABİLİR

Haftalar öncesinden Hatay meselesinin gündeme geleceğini söyleyen Bozkurt, "Çok kritik bir bölge. İdlib meselesi yarın doğru çözülmezse, bu süreç doğru yönetilmezse İdlib - Türkiye hattı gelecekte Afganistan - Pakistan hattı gibi bir hat olabilir. Çünkü çok sayıda radikal unsur var." diyerek bu durumun gelecekte Hatay'ı da tehlikeye atabileceğini vurguladı.

Altın doları tahtından indiriyor İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME: ABD TAŞINIYOR MU? Ortadan kaybolan 4 yaşındaki çocuktan acı haber!
Sonraki Haber