Bozkırın samimi hikayesi Gönül Dağı'na Ergun Kuyucu da katıldı! Ali'nin gizemli öyküsü merak uyandırdı

TRT 1'in Cumartesi akşamları yayınlanan dizisi Gönül Dağı oyuncu kadrosuna Ergun Kuyucu da katıldı. Ali'nin gizemli öyküsü gelecek haftalarda izleyicinin gözleri önüne serilecek. Ergun Kuyucu kimdir?

İç Anadolu'nun bağrında geçen Gönül Dağı hikayesi TRT 1 izleyicisini her Cumartesi akşamı ekrana kilitlemeye devam ediyor. 24 Nisan 25. bölümü ile ekrana gelmesi beklenen bu samimi hikayenin oyuncu kadrosu ise gün geçtikçe usta isimlerle güçlenmeye devam ediyor.

Son olarak Ergun Kuyucu'nun da kadroya katılmasıyla Gönül Dağı yeni öykülerle yola devam edecek. Önceki bölümlerde Dilek'in öldü sanılan babası Ali (Ergun Kuyucu) yeni bölümde tekrar ortya çıkıyor. Ali'nin bundan sonraki gizemli hikayesi de izleycinin önüne serilmiş olacak.

Gönül Dağı’nda Dilek’in babası, Gülsüm öğretmenin (Ulviye Karaca) kocası Ali’yi canlandıran Ergun Kuyucu, daha ilk bölümde seyircinin kalbini kazanmış bir dizide yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

“GÖNÜL DAĞI, GERÇEK OLAYLARI ANLATIYOR… ENTRİKALAR, LÜKS, ŞATAFAT, ŞİDDET YOK DİZİDE…”

Gönül Dağı’nın naif bir Orta Anadolu hikayesi olduğunu belirten Kuyucu, “Bugüne kadar Karadeniz, Ege ve Güneydoğu Anadolu’dan pek çok hikaye seyrettik. Orta Anadolu’ya çok fazla yer verilmedi. Sanıyorum orada bir boşluk vardı işte Gönül Dağı orayı doldurdu. Ayrıca dizi gerçek olayları anlatıyor, entrikalar, köşkler, lüks, şatafat, şiddet içermiyor. Daha gerçek konular anlatılıyor. Bu yüzden seyircinin ihtiyacını karşıladı, ilgisini çekti.” diyor.

Holding binasına silahlı saldırı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler İstanbul'da yaşayanlar hazırlanın: Gün boyu elektrik olmayacak!
Sonraki Haber