Boyner Babalar Günü kampanyasında neler var 2022? Boyner Babalar Günü indirimleri

Haziran 2022 Babalar Günü'ne çok kısa bir süre kala, Boyner Babalar Günü indirim fırsatları büyük bir heyecanla araştırılıyor. Peki, Boyner Babalar Günü kampanyasında neler var 2022? Boyner Babalar Günü indirimleri! Ayrıntılar haberimizde...

Boyner, birbirinden farklı ürünleri ve uygulanan indirimlerle müşterilerin en çok tercih ettiği markalar arasında yer alıyor. Babalar Günü'nde de Boyner'den birbirinden farklı indirim fırsatları mevcut. Peki, Boyner Babalar Günü kampanyasında neler var 2022? Boyner Babalar Günü indirimleri! Ayrıntılar haberimizde...

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ("Boyner”) Türkiye'de gıda dışı perakende sektörünün önde gelen gruplarından Boyner Grup’un bir üyesi olarak 1981 yılında faaliyete başladı. İlk Boyner Mağazası, o zamanki adı olan "Çarşı” tabelası altında Bakırköy'de açıldı.

Ardından Ankara’da Kızılay’da ve İstanbul Sultanhamam’da iki mağaza açıldı. Bu dönemde Çarşı Mağazaları tek markalı indirim mağazası olarak çalıştı ve kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlarla müşterilerine sundu.

1985 yılı ile birlikte Çarşı Mağazaları hizmet verdiği müşteri kitlesini büyük mağazacılık anlayışına uygun yeniliklerle karşılamaya başladı. Bu anlayışın ilk ürünü olan Altimod markalı ürünler 1985 yılından itibaren mağazalarda müşteri ile buluştu ve çok beğenildi. Çarşı’nın o günlerdeki hizmet anlayışı müşterilerin isteklerini karşılarken müşteri lehine ek değer yaratmak olarak tanımlandı. Müşteri mutluluğunu hedef alan bu anlayış, 1989 yılında Türk perakendecilik sektöründe bir devrim niteliği taşıyan Çarşı Kredi Kartı’nın doğmasına yol açtı.

1998 yılı yeni bir büyüme hamlesine sahne oldu. Bir yıl içinde Çarşı İçerenköy Carrefour, Çarşı Beylikdüzü, Çarşı Adana ve Çarşı Şaşkınbakkal Mağazaları açıldı. Bu büyük adım, Çarşı mağazacılık anlayışını müşterinin bulunduğu her noktaya taşıyan yeni bir yaklaşımı hayata geçirdi. 2002 yılında Ankara Kavaklıdere Mağazası ayrıca, Profilo ve Nautilus Alışveriş Merkezleri’nde yeni mağazalar açılırken, 2003 yılında ise Metrocity Alışveriş Merkezi’ndeki mağazamız açıldı. 2003 yılında bayilik sistemi ile büyümeye başlayan Çarşı Büyük Mağazacılık, Diyarbakır, Trabzon, Mersin, Denizli ve Konya’da ilk bayilerini açtı.

2004 yılındaki Değişim Programı çerçevesinde ismi Çarşı’dan Boyner’e değişen BBM, 2006 yılında kozmetik ile başlayan, 2007 yılında ev tekstili ve 2008 yılında spor giyim alanlarında devam eden yatırımları ile yeni küçük konsept mağazaları olan Boyner Evde ve Boyner Sports’u da müşterileri ile buluşturdu.

Boyner, sektörün güçlü markalarından YKM'nin % 63 oranındaki hissesini 2012 yılında satın almasının ardından, 2013 yılında geri kalan % 37'lik hissesini ve kalan marka haklarının tamamını da satın alarak YKM Giyim ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve YKM Pazarlama A.Ş.'nin paylarının tamamına sahip oldu.

Şirket, 30 Haziran 2014 tarihi itibariyle, YKM A.Ş. ve YKM Pazarlama A.Ş.’yi devir almak suretiyle şirketlerin kolaylaştırılmış usulde birleşmesi yoluyla tek bir yasal kişilik haline gelmiştir.

BOYNER BABALAR GÜNÜ İNDİRİMLERİ 2022

Türkiye'nin en çok tercih edilen markası Boyner, Babalar Günü'ne özel pek çok indirim uyguluyor... 

2022 Babalar Günü'nde Boyner, ayakkabı, pantolon, parfüm gibi pek çok üründe indirim fırsatı sunuyor. Boyner mağazalarını veya Web sayfasını ziyaret ederek siz de bu indirimlerden yararlanabilirsiniz. 

O eski Türkiye artık yok Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetimi Sivasspor maçı öncesi harekete geçti 8 ilde Doğan Güney'in suç örgütüne dev operasyon
Sonraki Haber