Böyle yakalandılar!

Bursa'da 250 polisle, gece klüplerine baskın yapıldı. Operasyonda çalışma izni bulunmayan yabancı uyruklu kadınlar suçüstü yakalandı. Ayrıca farklı suçlardan aranan bazı kişiler de kıskıvrak ele geçirildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı farklı şubelerde görevli 250 polisten oluşan 70 ekibin katılımıyla kent merkezindeki 30 eğlence mekanına baskın düzenlendi. Eş zamanlı düzenlenen baskınlarda 668 kişinin UYAP sorgusu yapılırken, 17 farklı suçtan aranan 1 şüpheli, kaçak elektrik kullanan 1 kişi ve alkol ya da uyuşturucu madde etkisinde iken araç kullanan bir kişi yakalandı.

Mekanlarda bulunan şahıslarda yapılan üst aramasında ise 1 kişinin üzerinde ruhsatsız tabanca ve mermi bulundu, bir kişinin üzerinde ise uyuşturucu madde ele geçirildi.

İş yerlerinde yapılan incelemede 2 iş yerinde 2 kadın çalışanın konsomatrislik yaptığı tespit edilirken, 1 iş yerinde çalışma izni olmayan yabancı uyruklu 2 kadın çalıştırdığını, 8 iş yerinde sigara içildiğini ve 5 iş yerinin de idari yönden eksikliklerinin bulunduğunu tespit eden ekipler mekanlara idari işlem yaptı.

Şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü.

Üsküdar'da öğrenci servisi kaza yaptı: Yaralılar var Deprem nedeniyle üniversitede ara sınavlar ertelendi BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi!
Sonraki Haber