BÖRÜ 2039'un efekt denemeleri paylaşıldı!

BluTV’nin yerli bilim kurgu dizisi BÖRÜ 2039 izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Aralık 2021'de izleyicisiyle buluşması beklenen dizinin yönetmeni Alper Çağlar, YouTube hesabı üzerinden BÖRÜ 2039'a ait efekt denemelerini paylaştı. Söz konusu video karşısında izleyiciler, hayranlıklarını gizleyemedi.

BluTV’nin yerli bilim kurgu dizisi BÖRÜ 2039 hakkında bilgiler aylar öncesinden izleyicilerle paylaşılmıştı. Diğer taraftan dizinin, Aralık 2021'de BluTV’de yayınlanacağı ve toplamda 6 bölümden oluşacağı aktarılan bilgiler arasındaydı.

2039'A KADAR TÜRKİYE

BÖRÜ 2039, adından da anlaşıldığı gibi 2039 yılının Türkiye'sinde geçiyor. Bu bağlamda da  2039 yılına kadar gerçekleşen olayların kronolojik hikayesine yer veriliyor. Tehlikeli teknolojilerin yaygınlaştığı, yapay zekanın insan zekasını alt üst ettiği, Türkiye’nin söz sahibi ülkeler arasına girdiği bir gelecek yaşanıyor. İnsanlık, salgınlarla, doğa olaylarıyla ve kıtlıkla mücadele ediyor. İlerleyen yıllarda Kovid-24 ve Kovid-35 salgınları meydana geliyor. Diğer taraftan dizide 2039 yılında, dünyaca ünlü teknoloji şirketlerinin sahibi Kemal Boratav’ın hikayesini seyredeceğiz.

BÖRÜ 2039’un yapımcılığını Alper Çağlar üstleniyor. Alper Çağlar daha önce Dağ, Dağ 2 ve Börü’de yer almıştı. Şu anda bu diziyle birlikte Göktürk serisi üzerinde çalışıyor. BÖRÜ 2039’da, “İlk Göktürk” filminin uluslarası ekibinden ve sinematografik yatırımından faydalanılacak.

EFEKT DENEMELERİ PAYLAŞILDI

Geçtiğimiz günlerde ise, BÖRÜ 2039'un yönetmeni Alper Çağlar tarafından yönetilen 'Cağlararts' adlı YouTube hesabı üzerinden diziye ait efekt denemeleri paylaşıldı. Söz konusu video paylaşımında şu ifadelere yer verildi: 

"Geçenlerde, bir hafta civarı BÖRÜ 2039 için yapabileceklerimizle ilgili bir deney yaptık. Karşınızda bölüm yönetmenimiz Ahmet Atalay ve Mehmet Çetin işbirliğinden çıkan sonuçlar. Los Angeles'ta bize sinematografi ile ilgili destek veren Aaron Kraft'e de teşekkür ederiz."

Diğer taraftan söz konusu videoyu izleyen kullanıcılar, hayranlıklarını gizleyemedi. İşte kullanıcılar tarafından videoya yapılan bazı yorumlar: 

Reyting sonuçları: 24 Nisan Çarşamba! Galatasaray'da şok gerçek ortaya çıktı! Sözleşmesi ortaya çıktı... Çılgın Sayısal Loto sonuçları 27 Nisan 2024!
Sonraki Haber