Boğaziçi provokatörü serbest kaldı, sosyal medya ayaklandı

Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen rektör Melih Bulu'yu protesto gösterileri nedeniyle gözaltına alınan Havin Özcan isimli öğrenci serbest bırakıldı. Sosyal medya hesabından terör örgütüne verdiği desteği açıkça belli eden ve PKK'lılar tarafından katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu hakkında yazdığı iğrenç tweetler de ortaya çıktı.

Havin Özcan isimli üniversite öğrencisi, Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne atanmasının ardından düzenlenen protesto gösterilerinde gözaltına alındı.

Gözaltına alındıktan kısa bir süre sonra serbest bırakılan Özcan, çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulunarak yeni bir provokasyonun peşinde koştu.

REZİL PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI

Serbest bırakılan Havin Özcan'ın sosyal medya hesabında ise terör örgütü lehine birçok paylaşımın olduğu görüldü.

"Kürdistan, faşist Türk burjuvazisinin mezarı olacak" mesajını paylaştığı görülen Özcan'ın, 'Bayrağımız var' diyerek LGBTİ ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) bayrağı paylaştığı görüldü.

FIRAT ÇAKIROĞLU HAKKINDA AHLAKSIZ SÖZLER

Özcan'ın bir başka tweetinde ise PKK destekçileri tarafından katledilen Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile ilgili ahlaksızca ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

Karşıt taraflı Nurullah Semo tarafından bıçaklanarak katledilen 24 yaşındaki Çakıroğlu' ile ilgili atılan bir tweete "Toprağın altına soktuk biz yetmedi mi" yazarak güldüğü görüldü.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ VAR: TUTUKLANSIN!

Tweetler paylaşan Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü Beyza Tufan, PKK propagandaları ortadayken bu provokatörün neden serbest bırakıldığını sorgularken, pek çok isim tepkisini dile getirdi.

Vatandaşlar bu paylaşımın altına Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu etiketleyerek Özcan'ın tutuklanması gerektiğini savundu.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki protesto gösterilerine destek veren isimler de böyle bir provokatörün söylemlerine inanılmaması gerektiğini söyledi.

'#HavinTutuklansın' etiketi Twitter'da kısa sürede gündemin ilk sıralarına yerleşti. 

Trabzonspor avantajı kaptı, final kapısını araladı! Şahane Hayatım yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor! İşte yeni bölüm... “Bayan Lieser'in Portresi” adlı tablo 32 milyon dolara alıcı buldu
Sonraki Haber