Bodrum'un otostop çeken uyuşturucu tacirleriyle başı dertte

Bodrum'da son zamanlarda otostop çekerek ve yardım bahanesiyle genellikle turistleri seçen dolandırıcılar pes dedirtti. Turistleri ıssız yerler götürerek uyuşturucu madde verdikten sonra dolandırmaya çalışan şahıslar halkta tedirginliğe neden oldu.

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre Bodrum'da özellikle son 15 gündür uyuşturucu tacirliği yapan otostopçular ve lüks araçlar içinde Bodrum sokaklarında turlayan şık giyimli seyyar satıcılar türedi.

UYUŞTURUCU MADDE İKRAM EDİYORLAR

Yollarda zor durumda kalmış gibi duran, bir araca binmek için el kaldıran gizemli otostopçular, kendilerine yardımcı olan araç sahiplerine yaptıkları iyilik karşılığında uyuşturucu madde ikram etmek istiyor.

ISSIZ YERLERE GÖTÜRMEK İSTİYORLAR

Tacirler, "Para istemiyorum, lütfen kabul et ve benimle gel" diyerek ısrarcı bir tutup sergileyip araçlarına bindikleri kişileri ıssız yerlere götürmek istiyorlar. Bu otostopçuların yanı sıra lüks araçlarıyla seyir halinde olan şık giyimli insanlar da Bodrum sokaklarında cirit atmaya başladı.

"İlgilenmek isterseniz, araçta lüks ürünler var" diyerek seyyar satıcılığa soyunan bazı kişiler, lüks ürün ve aksesuvarların sahtelerini ucuz fiyatlara satıyor.

Şans Topu sonuçları 28 Nisan 2024! Süleyman Soylu sessizliği bozdu! Dolar ve euroda son durum! İşte güncel döviz kurları
Sonraki Haber