Bodrum yangınının bıraktığı hasar havadan görüntülendi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, iki gündür Muğla'nın Milas ve Bodrum ilçelerinde devam yangınların kontrol altına alındığını açıkladı. Bodrum'da çıkan orman yangınında zarar gören 80 hektarlık orman, kontrol altına alınmasının ardından havadan görüntülendi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal medya hesabından Milas ve Bodrum yangınlarının kontrol altına alındığını duyurdu. Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Muğla Milas yangını kontrol altına alındı. Muğla Bodrum Güvercinlik yangını kontrol altına alındı. Her iki bölgede de soğutma çalışmaları devam ediyor." dedi. Öte yandan yangının bıraktığı hasar havadan görüntülendi.

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yanan alanda Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda yangın söndürme ekibi soğutma çalışması yapıyor.

80 HEKTAR KÜL OLDU

Yangında, 80 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi. Havadan çekilen görüntülerde yangının zarar verdiği alanda ekiplerin karadan soğutma çalışmasını sürdürmesi yer aldı.

İnci Taneleri dizisinde Azem ve Dilber ayrıldı! İşte Dilber'in gözyaşı 23 Nisan kutlamalarında öğrenciye tekme atan şüpheli yakalandı ABD’de Gazze’ye destek protestoları yayılıyor!
Sonraki Haber