Bodrum-Datça Feribot seferleri ne zaman başlayacak? Bodrum-Datça Feribot seferleri başladı mı?

Bodrum-Datça Feribot seferleri ne zaman başlayacak? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüsü can almaya devam ediyor. Virüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından birçok kişi hayatını kaybetti. COVID-19 önlemleri kapsamında Datça feribot seferleri 23 Mart 2020 tarihinde iptal olmuştu. Birçok kişi feribot seferlerinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Bodrum-Datça Feribot seferleri ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

Bodrum-Datça Feribot seferleri ne zaman başlayacak? COVID-19 virüsü tüm dünyayı kısa zamanda etkisi altına alarak dünya çapında çoğu kişinin ölümüne sebep oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile ciddi sağlık önlemleri alınmaya devam ediliyor. Koronavirüs salgını dolayısıyla Bodrum-Datça feribot seferleri 23 Mart 2020 tarihinde iptal olmuştu. Vatandaşlar feribot seferlerinimn başlayıp başlamadığını merakla arama motorları üzerinden araştırmaya devam ediyor. Peki, Bodrum-Datça Feribot seferleri ne zaman başlayacak? Bodrum-Datça Feribot seferleri başladı mı? Detaylar haberimizde...

BODRUM-DATÇA FERİBOT SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Koronavirüs salgını dolayısıyla 23 Mart 2020 tarihinde iptal olan Bodrum-Datça Feribot seferleri yeniden başladı. Seferlerde feribota maskesiz binmek yasak.Bodrum Datça feribot seferleri yeniden başladı. Korona virüs salgını dolayısıyla Bodrum-Datça feribot seferleri 23 Mart 2020 tarihinde iptal olmuştu. 28 Mayıs 2020 tarihinde başlayan feribot seferlerinde yolcu kapasitesinin yüzde 50’si oranında kişi feribota alınıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri feribotları her seferden sonra dezenfekte ediyor. Bodrum-Datça seferini gerçekleştiren feribotlarda sosyal mesafe kuralları uygulanırken maskesiz binmek yasak.

BODRUM-DATÇA FERİBOT SAATLERİ

Bodrum-Datça arasındaki feribot seferleri Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar 09.00’da, Datça-Bodrum arasında ise Çarşamba ve Cuma 09.00’da Cumartesi ve Pazar ise 17.00 olarak belirlendi.

Federasyondan tarihi karar! Hakemler yalan makinesine bağlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Ciddi yaptırımlar gelecek!
Sonraki Haber