Blokeli kredi kartı nedir? 2020 Bloke teminatlı kredi kartı nasıl alınır? Hangi bankalar veriyor?

Blokeli kredi kartı nedir? Kredi kartı alabilmek için öncelikle bankalarda bulunan kredi notunuza bakılır. Eğer kredi notunuz düşükşe bu kredi kartık size verilmez. Ancak bazı bankalar bir miktar parayı teminat göstermeniz halinde teminatlı kredi kartı seçeneğinden sizi yararlandırır. Peki 2020 bloke teminatlı kredi kartı nasıl alınır, hangi bankalar veriyor? İşte detaylar...

Bloke teminatlı kredi kartı nedir? Kredi kartı alabilmenin bir yolu da bankaların bloke teminatlı kredi kartı seçeneğidir. Kredi notu düşük olan vatandaşlar blokeli kredi kartı nasıl alınır merak ediyor. İşte 2020 blokeli reminatlı kredi kartı nasıl alınır, hangi bankalar veriyor? İşte detaylar...


BLOKELİ TEMİNATLI KREDİ KARTI NASIL ALINIR?

Bloke teminatlı kredi kartı, sıradan kredi kartlarıyla benzer bir başvuru sürecine sahip değildir. İnternet üzerinden ya da telefondan başvuru yapılamaz. Bloke teminatlı kredi kartı için bankaya giderek, yüz yüze görüşme yapmanız önemli. Bu görüşme olumlu sonuçlandığı takdirde bloke verilecek tutar belirlenebilir ve kredi kartı limitiniz de buna göre şekillenir.

Aidatsız kredi kartı seçenekleri son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Aidatsız kredi kartı seçenekleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

BLOKE TEMİNATLI KREDİ KARTI HANGİ BANKALAR VERİR?


Bloke teminatlı kredi kartları bankalar için aslında oldukça riskli kartlar olarak görülür. Çünkü en problemli müşteriler bloke teminatlı kredi kartlarına başvururlar. Bu nedenle bloke teminatlı kredi kartı veren bankalar, bu kredi kartlarının reklamını yapmazlar. Ayrıca bu kartlar her dönem değil, yılın belirli zamanında çıkarılabilir.

En çok bloke teminatlı kredi kartı veren banka Kuveyt Türk. Kuveyt Türk’ün yanı sıra TEB ve Ziraat Bankası da bloke teminatlı kredi kartı veren bankalar arasında yer alır.

TEMİNATLI KREDİ KARTININ AVANTAJLARI NEDİR?

Teminatlı kredi kartları, kredi kartı borçları sebebiyle yasal takip süreci geçirmiş kişiler için oldukça önemli. Çünkü bu kredi kartı sayesinde, kişiler kredi puanlarını tekrar eski haline döndürme şansını yakalarlar.

Kredi kartı nasıl kullanılır yazısını inceleyerek kredi kartı kullanımı ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. En avantajlı kredi kartını bulmak için Hangikredi.com Kredi Kartı sayfasından sorgulama yapabilir ve dilediğiniz karta online başvuruda bulunabilirsiniz.

DSP'li Aksakal ile DEM Partili Sakık'ın tartışması bahçeye taştı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu kimdir? Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu kaç yaşında? Bakanlık koruyucu giyim konusunda açıklama yaptı! İşte detaylar...
Sonraki Haber