Bittorent Coin'de Düşüşün Nedeni Belli Oldu? BTT Coin Son Fiyat Ne Oldu, Neden Düştü?

Kripto para borsalarında yaşanan dalgalı seyir yatırımcıları son dakika haberlerine itiyor. Takip edilen coinlerin başında gelen Bittorent Coin özellikle son günlerde düşüşle dikkat çekiyor. Peki BTT Coin son fiyat ne oldu? İşte BTT Coin yorumları...

BTT Coin son dakika gelişmelerini araştırıyoruz. Kripto para biriminde yaşanan son dakika gelişmeleri ile yatırımcıların ilgi odağı da Bittorent oldu. Çok sorulan soruların başında ise "Bittorent Coin neden düştü, BTT Coin fiyatı ne oldu" geliyor. İşte merak edilen detaylar...

BİTTORENT COİN FİYATI SON DAKİKA!

19 Ocak 2022 Çarşamba gününde BTT Coin fiyatı $0,002777 olarak işlem görüyor.

BTT Coin yorumları ise şöyle oldu;

Binance, BitTorrent (BTT) token değişimi, 1:1.000 yenileme planı ve yeniden adlandırma planını destekleyecektir. Bu değişiklikle ilgili detaylar, aşağıdaki zaman çizelgesinde verilmektedir:

11/01/2022 günü saat 05.00’te (TSİ), Binance BTT/BUSD ve BTT/USDT çiftlerinde çapraz marjin borç alma ve izole marjin borç alma işlemlerini durduracaktır.

14/01/2022 günü saat 05.00’te (TSİ), Binance tüm BTT marjin pozisyonlarını kapatacak, bir otomatik uzlaşma gerçekleştirecek ve tüm bekleyen BTT marjin emirlerini iptal ettikten sonra BTT/BUSD ve BTT/USDT çapraz marjin alım-satım çiftlerinin yanı sıra BTT/BUSD ve BTT/USDT izole marjin alım-satım çiftlerini de listeden kaldıracaktır.

Yeniden listeleme için ayrı bir duyuru yapılacaktır.
14/01/2022 günü saat 05.00’te (TSİ), Binance Vadeli İşlemler tüm BTT vadeli işlemler pozisyonlarını kapatacak, bir otomatik uzlaşma gerçekleştirecek ve BTT/USDT vadeli işlem sözleşmesindeki bekleyen tüm emirleri iptal ettikten sonra bu sözleşmeyi listeden kaldıracaktır. Daha fazla bilgi için lütfen Vadeli İşlem Sözleşmelerinin Listeden Kaldırılması Sürecine bakın. Yeniden listeleme için ayrı bir duyuru yapılacaktır.

Aşırı fiyat hareketleri veya fiyat endeksinden aşırı sapma durumunda, Binance Vadeli İşlemlerin maksimum kaldıraç değeri, her bir kademedeki pozisyon değeri ve sürdürme marjini de dahil olmak üzere marjin kademelerini ayarlamak, getiri oranı, prim ve maksimum fonlama oranı da dahil olmak üzere fonlama oranlarını güncellemek, fiyat endeksinin bileşenlerini değiştirmek ve Gösterge Fiyatını güncellemek için Son Fiyat Koruması mekanizmasını kullanmak da dahil ancak bunlarla sınırlı kalmaksızın ek koruyucu önlemler alabileceğini lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi için lütfen Fiyat Endeksine bakın.

14/01/2022 günü saat 09.00'da (TSİ), Binance BTT Esnek Birikimlere katılımı durduracak ve Esnek Birikimlere katılım sağlanan tüm BTT'ler otomatik olarak geri alınıp aynı gün kullanıcıların spot cüzdanlarına yatırılacaktır. Askıya alma öncesinde BTT Esnek Birikimlerden gelen ödüller, katılım süresi ve miktarına bağlı olarak hesaplanıp dağıtılacaktır.

BTT yatırma ve çekme işlemleri, 17/01/2022 günü saat 05.00 (TSİ) itibarıyla askıya alınacaktır. BTT yatırma işlemlerinizin tamamlanabilmesi için belirtilen tarih ve saat öncesinde yeterli zaman bıraktığınızdan lütfen emin olun. Bu süreden sonra yatırılırsa, tokenler hesabınıza geçmeyecektir.

Binance, 17/01/2022 günü saat 07.00'de (TSİ) mevcut tüm BTT spot alım-satım çiftlerini (BTT/USDT, BTT/BUSD, BTT/USDC, BTT/BNB, BTT/TRX, BTT/TUSD, BTT/TRY, BTT/EUR, BTT/BRL) listeden kaldıracaktır ve beklemedeki tüm spot alım-satım emirleri iptal edilecektir.
Binance, tüm eski BTT bakiyelerini hesaplardan düşecek ve ismi BTTC olarak değiştirilen yeni BTT'nin dağıtımına 1 BTT (Eski) = 1.000 BTTC oranında başlayacaktır.

Token değişimi sonrasında eski BTT tokenleri BTTOLD olarak yeniden adlandırılacaktır ve yeni tokenlerin borsa kodu BTTC olacaktır.
Daha sonra da BTTC/USDT, BTTC/USDC ve BTTC/TRY spot alım-satım çiftleri 21/01/2022 günü saat 07.00 (TSİ) itibarıyla alım satıma açılacaktır. BTTC/BTC ve BTTC/BNB spot alım-satım çiftleri listelenmeyecektir.

Token takası tamamlandıktan sonra, Binance BTTC yatırma ve çekme işlemlerinin ne zaman açılacağını kullanıcılara bildirmek için ayrı bir duyuru yapacaktır.

Sonrasında, kullanıcılar BTTOLD tokenlerini yeni BTTC tokenleriyle değiştirebilmek için dönüştürme işlevini kullanabileceklerdir.

Bitcoin Ölüm Haçı Yaşıyor!

2022 yılının ilk aylarından itibaren kripto para diktatörü Bitcoin 40 bin dolar ile 44 bin dolar arasında dalgalı bir seyirde işlem görüyor. Bitcoin yatırımcılarının endişe ile izlediği gelişmeyle birlikte 19 Ocak 2022 itibariyle 42 bin dolardan işlem görüyor.

BİTCOİN ÖLÜM HAÇI NEDİR?

Bitcoin'in son 50 günlük hareketinden doğan fiyat, son 200 günlük hareketininin ortalama fiyatının altına sarkmasıyla ölüm haçıyla karşı karşıya kaldı.

Ölüm Haçı, bir varlığın kısa vadeli ortalama fiyat hareketinin uzun vadeli ortalama fiyat hareketinin altına düşmesi anlamına gelir.

İstanbul elektrik kesintisi listesi: 24 Nisan Perşembe! Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Reyting sonuçları: 24 Nisan Çarşamba!
Sonraki Haber