Zor süreçte Birevim’den istihdama büyük destek

Birevim Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada 'Birevim' olarak Mart ayında 138 yeni istihdam sağladıklarını belirtti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün en büyük etkilerinden biri de ekonomiye oldu. Dünya ekonomisinin son derece olumsuz olarak etkilendiği bu süreçte yaşanan işten çıkarmalar ile birlikte işsizlik oranları tavan yapmış durumda. Ülkemizde de devletin bu konuda aldığı önlemlerden biri kısa çalışma ödeneğini hayata geçirmesi oldu. Bu süreçte Tasarruf finans sektörünün lider firması Birevim yaptığı açıklama ile takdir topladı.

Birevim Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla Mart ayı içerisinde 138 yeni istihdam sağladıklarını belirtti. 

"138 YENİ ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZI İSTİHDAM ETTİK"

Açıklamasında “İçinden geçtiğimiz zor günlerde tasarruf sahiplerine olan sorumluluklarımız gereği ve ülkemizin ekonomisine destek olmak için Birevim ailesi olarak 2020 yılı Mart ayı boyunca 138 yeni çalışma arkadaşımızı istihdam ettik. Hep birlikte başaracağız“ dedi.

"BU AY Kİ MAAŞIMI DEVLETİMİZ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN BİZ BİZE YETERİZ KAMPANYASINA HİPE EDİYORUM"

Alpay dün yaptığı açıklamada ise “Bu ay ki maaşımı Devletimiz tarafından hayata geçirilen Biz Bize Yeteriz kampanyasına hibe ediyorum. Cenabı Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin“ diyerek kamuoyunda takdir toplamıştı.

Japon Yen'i 34 yılın en zayıf seviyesinde müdahale gelebilir BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! 25 kişinin öldüğü Çorlu tren kazası davasında karar çıktı!
Sonraki Haber