Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ından ayrılık haberlerine doğrulama

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova ile eşi Altuğ Gültan'ın boşanacakları iddia edilmişti. Yalova sonunda baskılara daha fazla dayanamayarak boşanma haberlerini doğruladı.

Son dönemin popüler oyuncularından olan Melike İpek Yalova, yaklaşık 7 yıldır birlikte olduğu yapımcı Altuğ Gültan ile 2019'da nikah masasına oturmuştu.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten kötü haber geldi. Yalova ve Gültan boşanma kararı aldığı öne sürüldü.

Çıkan haberlerin ardından ünlü oyuncu sessizliğini bozdu.

Ayrılık kararını birlikte aldıklarını söyleyen Melike İpek Yalova bir açıklamada bulunarak “Yollarımızı ayırıyor olduğumuz doğru. Biz birlikteliğimiz boyunca birbirimize hep dost ve yol arkadaşı olduk. Evliliği sonlandırma kararımızı da uzun bir süre önce, bizim için en doğrusunun bu olduğuna inanarak ve defalarca üzerine konuşarak yine birlikte aldık” dedi.

Melike İpek Yalova, boşanma sürecinin sessizce gerçekleşmesini istediğini belirtti: “Bu süreci yönetirken ailelerimizin incinmemesi birinci önceliğimiz. Sevdiğimiz insanları korumak adına, bu konunun hak ettiği medeniyet çerçevesinde sakin ve sessizce ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

8 ilde Doğan Güney'in suç örgütüne dev operasyon Şükrü Furkan Öztürk kimdir, nereli, ne mezunu, kaç yaşında? Dolar ne kadar? İşte 20 Nisan güncel döviz kurları
Sonraki Haber