Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm full izle!

Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Youtube'de. 29 Ekim Perşembe akşamında Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm tek parça olarak ATV'den izlenebilecek.

Bir Zamanlar Çukurova 70. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Vahide Perçin ve Murat Ünalmış’ın oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 70. son bölümü 29 Ekim Perşembe akşamında ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 70. son bölümünde; Demir, Adnan bebeğin gerçek babasının Yılmaz olduğunu söylemesine sonrasında Çukurova’da yer yerinden oynayacaktır. Bir Zamanlar Çukurova 70. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Youtube'de izlenebilecek.

Demir sonunda Adnan bebeğin gerçek babasının Yılmaz olduğunu açıklar. Bu haber sonrasında Çukurova’da yer yerinden oynarken Yılmaz yanına Adnan bebeği de alarak konaktan uzaklaşır. Adnan bebeğin bir anda ortadan kaybolması ile Züleyha da paniğe kapılır. Artık onun da gözünde Demir ile Yılmaz’ın hiçbir farkı kalmamıştır.

Fekeli konağında işler iyice karışmış durumdadır. Fikret’in ortadan kaybolması Fekeli’nin de pusuya düşmesine neden olur. Ancak tam da bu esnada Yılmaz da kayıplara karışır. Hünkar ise ismini sır gibi sakladığı bir adam ile görüşmektedir. Ve sonunda Hünkar ile Fekeli bir kez daha buluşmaya karar verirler.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 70. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle