Bir skandal daha! Seçmene küfür eden İYİ Partili başkana yakalama kararı

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın şehit ailesine küfretmesinin ardından yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Seçimlerdeki tercihlerini beğenmediği seçmene ağza alınmayacak küfürler savuran İYİ Partili başkan Ahmet Erhan Göçmez hakkında yakalama kararı çıktı.

İYİ Parti Kocaeli ili Dilovası İlçesinde Demirciler Mahalle Başkanı Ahmet Erhan Göçmez, sosyal medya hesabından yapmış olduğu videolu paylaşım ile AK Partiyi destekleyenlere ağza alınmayacak küfürler savurdu.

Videoda isteyen herkes paylaşabilir diyen Göçmez, sonra gelen tepkiler üzerine profilini kilitledi. Sabah'ta yer alan habere göre, skandal video ile ilgili İYİ Partili başkana yakalama kararı çıktı

AK PARTİLİ BAŞKAN DUYURDU: ADRESİNDE BULUNAMADI

AK Parti Dilovası ilçe teşkilatından yapılan açıklamada İYİ Partili küfürbaz başkan için "İkametgahında bulunmadığı ve yakalanması için çalışma başlatıldığı" bilgisi paylaşıldı.

Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki! 19 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler 18 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber