Bir haftada 5 doktor korona kurbanı

Koronavirüs salgınında 'yeni normal'e geçiş ile birlikte vaka sayıları da arttı. Son bir haftada 5 doktor virüs kurbanı olurken, sağlıkçılar 'Ölüyoruz!' diye isyan etti.

Koronavirüs salgınının başından itibaren 5 aydır en önde, izin yapamadan, dinlenemeden ve canlarını hiçe sayarak savaşıyorlarken, sağlık çalışanlarından gelen kötü haberler sıklaştı.

İKİ GÜN İÇİNDE 4 DOKTOR

Geçtiğimiz haftalarda Şanlıurfa Viranşehir'de bir tıp merkezinde görev yapan 46 yaşındaki doktor Abdurahman Demir’in koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği haberi gelmişti. Türk Tabipleri Birliği (TTB) ise, sadece iki gün içinde 4 doktorun koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

Önce Aile hekimi Dr. Engin Ünaldı, Ağrı’da görev yapan Uzm. Dr. Ahmet Aydın Şener, Prof. Dr. Refik Çaylan ve son olarak da Dr. Turgut Erkutlu, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

‘SESİMİZİ DUYAN VAR MI?’

TTB’nin “Bir haftada beşinci meslektaşımızı yitirdik” diyerek paylaştığı acı haber #Ölüyoruz etiketi ile paylaşıldı

19 Nisan 2024 Borsa günü yükselişle tamamladı! CHP'deki 'liyakatli' atamalarda bugün: O kadrolaşma ifşa oldu... Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı!
Sonraki Haber