Bir de beni dozerin üzerinde tek çek!

Rize'de muhalefetin siyasi şovu sürüyor... Son olarak CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İkizdere’deki taş ocağı sahasına geldi. Burada açıklamalarda bulunan Zeybek, daha sonra bir dozerin üzerine çıktı ve boy boy poz verdi. Yaşanları olay yerinde takip eden SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel ise CHP'li vekile bu davranışıyla alakalı olarak bir "Gezi Parkı" sorusu yöneltti. Bakın Zeybek o soruya ne yanıt verdi...

CHP’li milletvekillerinin Rize’nin İkizdere İlçesi’ndeki taş ocağı çalışmalarına ilgisi devam ediyor.

Mahmut Tanal'ın ardından CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek de dün İkizdere ilçesi Gürdere köyü yakınlarındaki İskencedere'ye geldi. Milletvekili Zeybek yanında CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve bazı partililer ile beraber girişte kurulan çadırda sohbet etti.

Zeybek yanındakilerle beraber daha sonra taş ocağı girişinde geldi ve içeri girmek istedi. Güvenlik güçleri ile yapılan görüşmenin ardından CHP’li Zeybek ve partililer ile çadırda bekleyen İkizdereli grup, taş ocağı girişine yapılan demir kapıdan içeriye girdi.

 CHP’Lİ ZEYBEK ÖNCE KONUŞTU SONRA ŞOV YAPTI!

Burada açıklamalarda bulunan Zeybek, doğanın açılmaya çalışılan taş ocağı ile katledildiğini öne sürdü ve görevli askerlerle İkizderelilerin karşı karşıya gelmemesi gerektiğini söyledi.

"DOZERİN ÜZERİNE ÇIKACAĞIM FOTOĞRAFIMI ÇEK"

Konuşmasının ardından beraberindekilere "Dozerin üzerine çıkacağım. Beni orada fotoğraf çek." diyen Zeybek, şaşkın bakışlar arasında dozere çıktı.

Zeybek’in dozerin üzerine çıkma girişimi korku dolu anların yaşanmasına da sebep oldu. CHP'li vekilin kontrolsüz bir şekilde dozerin arkasından önüne geçme hamlesi, kepçe operatörünün kepçeyi hareket ettirmesi ile kısa süreli bir paniğin yaşanmasına neden oldu.

Güvenlik güçleri ve partililerin yaptığı uyarılar sonrası, operatör dozerin kepçesini sabit tuttu ve yaşanan panik kısa sürede sona erdi.

Zeybek dozer pozlarının ardından bölgedeki kaya parçalarının da yanına giderek fotoğraf çektirmeye devam etti.

EYLEME DESTEK DİYE GİTTİLER, FOTOĞRAF ÇEKİMİ YAPTILAR

CHP'li heyetin fotoğraf ve video çekimi, taş ocağı sahasından aşağıya inerken de devam etti. Zeybek, danışmanının uyarısı üzerine yol yapımı sırasında sökülen bir ağacın olduğu yerde de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

SUPERHABER 'NEDEN ÇIKTINIZ?' DİYE SORDU

Tüm bu yaşananlara tanıklık eden SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Zeybek'in yanına giderek dozerin üzerine neden çıktığını ve bunun Gezi Parkı'nı andıran bir görüntüyü çağrıştıran anlamlara yol açıp açmayacağını sordu.

Soru karşısında kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Zeybek, şu yanıtı verdi:

"Niye? Bu dozer burada hala işlem yapıyor. Halkın bunu görmesi gerekiyor. Oluşsun yani bunda ne var ki yani? Başka bi şey mi yani. Yok... Adam fotoşop da yapmış olabilir. İşin resimleri bunlar."

İKİZDERE’DE YENİ BİR GEZİ PROVASI MI YAPILIYOR?

Öte yandan Zeybek’in dozerin üzerine çıkarak poz vermesi,  CHP'ye yakın medya organlarında "Zeybek, alanda çalışan iş makinesini üstüne çıkarak durdurmaya çalıştı." şeklinde yer aldı!

CHP’li Kemal Zeybek ile beraber taş ocağı sahasına giren partililer ve gelen diğer kişilerin davranışları, 'İkizdere’de yeni bir Gezi Parkı provası mı yapılıyor?' sorularını akıllara getirdi.

İkinci el otomobil piyasasında en çok satılan 5 model Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na psikolojik destek "Türkiye Ligi tescil olmama tehlikesiyle karşı karşıya"
Sonraki Haber