Bir annenin 'köpek' isyanı: Kim verecek bunun hesabını

İzmir'in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan değirmeni muhitinde bir çocuk, başıboş köpekler tarafından saldırıya uğradı. Söz konusu saldırıda yaralanan çocuğunun görüntülerini paylaşan anne, yetkililere çağrıda bulundu.

Sokak köpekleri tarafından saldırıya uğrayan çocuklara bir yenisi daha eklendi. İzmir'e bağlı Karaburun ilçesinde bir kız çocuğu, sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradı. 

Çocuğunun yaralandığı noktaları paylaşan Zeynep Yuvanç isimli kadın, ''Bugün Mordoğan değirmenin orada kızıma köpek saldırması sonucu çocuğumun hali. Kim verecek bunun hesabını'' diyerek yetkililere seslendi.

BİR SİTEM DE GAZETECİ ÖNEL'DEN

Söz konusu görüntülere bir tepki de gazeteci Mehmet Ali Önel'den geldi. Önel, ''Yer İzmir Karaburun.Yine bir çocuk köpeklerin ağzından kurtarılmış! Köpeklerin sokakta yaşama konforunu, çocuklarının can güvenliğine tercih eden kaç ülke kaldı acaba! Sanırım Hindistan ve Türkiye başı çekiyor. Şu meseleyi benden başka yazan gazeteci de yok! Yazıklar olsun!'' ifadelerini kullandı.

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA ŞANLIURFA'DA CAN ALMIŞLARDI

Geçtiğimiz Nisan ayında Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, sokak köpeklerinin saldırısında yaralanan 6 çocuktan birisi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Sarıyer ‘de okul koridorunda kadın öğretmene yumruklu saldırı Hudutsuz Sevda dizisinde Halil İbrahim Zeynep'in intikamını alacak... Gazze’de BM ekibinin bulunduğu bölgeye ateş açıldı
Sonraki Haber