Binomo'yu dürüst bir şekilde inceledik - Türkiye'deki platforma genel bakış

Neden traderlar binomo.com’u güvenilir bir platform olarak görüyorlar? Nasıl kaydolabilirsiniz ve Demo hesapta pratik yapmaya başlayabilirsiniz? Para nasıl çekebilirsiniz ve platformda hangi bonuslara sahip olabilirsiniz?

Sadece günlük ihtiyaçlarımız değil, finansal işlemleri de internet olan her yerden yapılabiliyor artık. Türkiye’de trading yapmayı kolaylaştıran platformların arasından en bilinenlerinden birisi de Binomo, fakat hakkında herkesin merak ettiği birçok husus var? Tam olarak Binomo nedir veya nasıl kullanılır? Binomo güvenilir mi, yoksa dolandırıcı mı? Platformdan para çekme nasıl yapılır? Bu ve bunun gibi bütün sorularınızı bu incelemede yanıtlamaya çalıştık.

Binomo nedir?

Türkiye’deki traderlara bu kadar imkan sunan ve 130'dan fazla ülkeden binlerce trader’ın kullandığı Binomo website ile, trading dünyasına ilk adımınızı kolayca atabilirsiniz. Finansal varlıkların fiyatlarının dalgalanmalarını doğru analiz edebildiğiniz takdirde bu dalgalanmalar üzerinden kâr edebildiğiniz bir platformdur. 

Binomo’yu kullanmak haram mı?

İnternette sıkça karşılaştığımız sorulardan bir tanesi de Binomo’nun haram mı helal mi olduğu sorusudur. Tabii ki biz neyin haram neyin helal olduğu konusunda bir söz söyleyemeyiz. Fakat insanların bu soruyu sormalarının arkasındaki sebebi araştırdığımızda altında yatan başka bir şey olduğunu fark ettik. 

Binomo’yu merak eden bir çok insan, bir kumar platformu olduğunu ve şans oyunları gibi oynanan bir şey gibi düşünmektedirler. Biraz Binomo hakkında araştırma yaptıysanız, Binomo nasıl oynanır veya nasıl para kazanılır gibi birçok soruyla karşılaşmışsınızdır. 

Öncelikle hakkında bu yanlış anlaşılma için bir açıklama yapmamız gerekir. Binomo’da yaptığınız analizlerin doğruluğuna göre ek gelir elde edersiniz. Binomo’nun kumar olduğunu iddia etmek, hisse alım satımı yapmanın da oyun olduğunu iddia etmek gibi saçmadır. Neyin haram neyin helal olduğunu söylemek bize düşmez, fakat Binomo’da işlem yapmanın güvenlidir. Bu, kullanıcı yorumları ile onaylanır.

Binomo 2018 yılında Uluslararası Finans Komisyonu tarafından A kategori üyelik almıştır. Şirket kurulduğu yıldan bu yana iyi hizmetleri ve müşteri memnuniyeti sayesinde FE ve IAIR ödülleri gibi pek çok ödül kazanmıştır. Ayrıca Binomo müşteri hizmetleri açısından sektördeki en iyi örneklerden biri diyebiliriz. Şikayet konusunda da müşterilerine en kısa sürede etkili bir şekilde dönüş yapmaktadır. Yatırımcılar her zaman çevrimiçi sohbete veya email yazabilir support@binomo.com.

Yorumlar

Batuhan B.: “Kimliğini onaylandıktan sonra hiç bir sıkıntı olmuyor dakikalar içerisinde para hesabıma geçiyor.”

Rohit R.: “Binomo’yu seviyorum. Mükemmel bir hizmet platformu ve ayrıca en iyi müşteri destek hizmetlerine sahip”.

Taabeer Ahmad: “Binomo ile herhangi bir sıkıntım yok. Binomo ekibine teşekkür ederim”.

Hesap oluşturmak ve Giriş yapmak

Binomo’da hesap oluşturmak oldukça basit, tek yapmanız gereken e-posta adresiniz ve kendi belirleyeceğiniz şifreyle https://binomo.com/ adresine giderek, sağ üst tarafta “Oturum Açın” yazan kutucuğa tıklamak. 

Email adresinizi, şifrenizi, işlem yapmak istediğiniz para birimini (hesap para birimi kayıttan sonra değiştirilemez) ve müşteri sözleşmesini okuyun ve okuduğunuzu onaylayın girdikten sonra hesabınız oluşmuş olacak. Hesabınızı oluşturduktan sonra Binomo’ya giriş yapmak için yine bu bilgileri girmeniz yeterli olacaktır.

Binomo nasıl çalışır?

Binomo’da varlıkların fiyatları üzerinden işlem yapıldığını daha önce belirtmiştik. Bu işlemlerin nasıl yapıldığını biraz daha detaylı inceleyelim. Bir örnek üzerinden gitmek en mantıklısı olacak:

1. Öncelikle işlem yapacağımız varlığı seçiyoruz. Bu örnek için EUR/USD’yi seçeceğiz.
2. İkinci olarak işlem tutarını belirliyoruz.
3. Sonrasında saati seçiyoruz. Bu işlemin gerçekleşeceği saat olacak.
4. Son olarak da yukarı işlem mi aşağı işlem mi olacağını seçiyoruz.

Eğer varlığın fiyatının işlem saatinde şu anki fiyatından daha yüksek olacağını düşünüyorsak, yukarı yönlü işlem seçiyoruz. Tam tersi, eğer varlığın fiyatının işlem saatinde şu anki fiyatından daha düşük olacağını düşünüyorsak aşağı yönlü işlemi seçiyoruz. 

Eğer tahminlerimiz doğruysa, işlem tutarının belli bir oranı kadar kâr elde ediyoruz, eğer yanlış çıkarsa yatırdığımız işlem tutarını kadar kaybımız oluyor. 

Demo Hesabı

Binomo’da gerçek sermayeyle işlem yapmaya başlamadan önce Demo hesap kullanarak işlem yapmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Binomo’nun çalışma prensibi çok karmaşık olmasa da finansal varlıkları anlayabilmeniz için gerekli olan temel ve teknik analiz gibi yöntemlerde ustalaşmak için Demo hesabını kullanarak pratik yapabilirsiniz. 

Binomo’da hesabınızı açar açmaz tanımlanan Demo hesapta, size $1000 sanal sermaye tanımlanacaktır. Bu sanal sermayeyi kullanarak gerçek sermayenizi kaybetme riskine girmeden istediğiniz kadar alıştırma yapabilirsiniz.

Bonuslar

Binomo’da daha fazla işlem yapmanızı sağlayacak bonus seçenekleri bulunmaktadır. Yeni üyeler için tanımlanan hoş geldin bonusu, depozitolu ve non-deposit bonuslar (bonus kodu dahil) olarak 3 tür bonus vardır diyebiliriz. 

Bonuslar konusunda sıkça yaşanan bir yanlış anlaşılma, traderlar’ın yeterli şartları sağlamadan bonusları çekmeye çalışmalarından kaynaklanmaktadır. Bonuslarınızı normal getirileriniz gibi çekebilmeniz için tanımlanan bonusun 40 katı değerinde işlem cironuzun olması gerekiyor. Eğer böyle bir cironuz yoksa, bonuslarınızı çekemiyorsunuz, bunu da belirtmek istedik.

Para Yatırma

Demo hesabında yeteri kadar tecrübe kazandığınızı düşünüyorsanız, gerçek sermaye ile işlem yapmaya hazırsınız demektir. Türkiye’ye has birçok ödeme yöntemini Binomo hesabınıza sermaye aktarırken kullanabilirsiniz. MasterCard, VİSA, Jeton wallet, Cepbank, Payfix, Papara, CepBank ve diğeri kullanarak Binomo’ya kolayca sermaye yatırabilirsiniz. Biz özellikle hızlı işlem süresi nedeniyle Papara’yı kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Binomo para çekme nasıl yapılır?

Binomo’da para çekmek, sermaye yatırmak kadar kolay aslında. Bazı kullanıcıların para çekme sorunu yaşadığını okumuşsunuzdur. Fakat detaylı incelediğimizde sıkıntının Binomo kaynaklı olmadığını görüyoruz. 

Öncelikle, kârınızın size yatırılması birkaç dakika da sürebilir, 3 veya daha çok iş günü de. Binomo'dan withdrawal süresi, hesabın durumuna ve ödeme sistemine bağlıdır.. 

Tabii ki tekrar belirtmeliyiz ki, sadece para yatırmak için kullandığınız ve doğrulanmış ödeme yöntemlerini kullanarak getirilerinizi çekebilirsiniz, daha önce kullanmadığınız bir ödeme yöntemini getirilerinizi çekerken kullanamazsınız.

Getirilerini çekme sınırları

Kullanıcıların sorun yaşadığını gördüğümüz bir başka husus da para çekme sınırları. Binomo para çekme limiti için sınırlar aşağıdaki gibidir:

• Günlük sınır $3.000;
• Haftalık sınır $10.000;
• Aylık sınır ise $40.000 veya muadili Türk lirasıdır.

Binomo uygulamasını indirin

Binomo’nun kullanıcı dostu mobil uygulamalarını kullanarak internet olan her yerde işlem yapmaya devam edebileceğinizi biliyor muydunuz? Binomo’yu sadece bilgisayarınızdan kullanmak zorunda değilsiniz. Mobil uygulamasını iOS ve Android bütün cihazlarınıza kurun ve dilediğiniz gibi işlem yapmaya devam edin. 

iPhone’unuza veya iPad’inize Binomo uygulamasını indirmek için AppStore’u, Android işletim sistemli tablet veya telefonunuza indirmek için ise Google Play Store’u kullanabilirsiniz. Binomo mobil Apk için aşağıdaki linki tıklayarak indirebilirsiniz: https://binomo.com/tr/promo/android. Sadece Android kullanıcıları Binomo Apk indirebilir.

Sonuç

Binomo’dan para kazanmak maksadıyla daha doğrusu zengin olma amacıyla bu platforma üye olan yeni kullanıcılar varsa yanlış yerdesiniz. Servet elde etmek amacıyla değil, ticareti öğrenme, analiz etme, tecrübe kazanma maksadınız olması gerektiğini düşünüyoruz. Müşteri hizmetleri’nin de oldukça yardımsever ve hızlı olduğunu söyleyebiliriz. 

Son olarak, trading işlemlerinin riskli işlemler olduğunu ve bu sebeple trading’e başlamadan önce yeteri düzeyde tecrübeye ve bilgi birikimine sahip olmanız gerektiğini de hatırlatalım. Bu tür finansal işlemlerde sermayenizi kaybetme riskini göze alarak işlem yapmalısınız.

Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi! Ekipler bölgeye sevk edildi Ankara'da aranan 1158 kişi yakalandı CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar!
Sonraki Haber