Bilim Kurulu üyesi 'Yanılgıya düştük' dedi

Türkiye'de her gün binden fazla kişi koronavirüse yakalanmaya devam ediyor. Haziran ayında başlayan normalleşme süreciyle birlikte 'temmuzda 100'ün altında vaka' hedefi gerçekleşmedi. Normalleşme sonrası aşırı gevşeme bu durumda etkili oldu. Konuyu değerlendiren Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, "Toplum olarak ‘Virüs bitti, her şey normale döndü’ yanılgısına düştük. Maske ve sosyal mesafede uyarılarımıza rağmen aksamalar olduğunu görmeye devam ediyoruz." dedi.

Türkiye’de ilk Kovid-19 vakasının görüldüğü 11 Mart’tan bu yana dört ay geçti. Geride kalan 120 günlük salgın tablosunu değerlendiren uzmanlar, Temmuz ayı için hedeflenen “100 vaka” sayısının çok uzağında kalındığını belirtti.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Fenerbahçe'nin aleyhine verilen penaltı sonrası yer yerinden oynadı! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi Trio ekibi tartışmalı penaltı pozisyonuna son noktayı koydu! Fenerbahçe penaltı bekledi, hakem hayır dedi! 23 Nisan mesajları!