Bilgisayarda @ işareti nasıl yapılır? Q ve F klavyede @ işareti nasıl yazılır?

Bilgisayarda ya da telefonda @ işareti nasıl yapılır sorusuna yanıt arayanlar tuş kombinasyonlarını merak ediyor. Halk arasında (Et) olarak bilinen @ işareti merak edilen sorular ve cevapları sizleri bekliyor. Peki, bilgisayar klavyesinde @ işareti nasıl yazılır?

Genellikle E-Posta gönderimlerinde gerekli olan @ işareti sadece klavye ile gerçekleştirildiği için çeşitli emoji kısaltmalarında da kullanılabilmektedir. Bilgisayar veya telefon klavyesinde (Et) @ yazabilmek için tek bir tuşa basmak yeterlidir.

BİLGİSAYARDA @ İŞARETİ NASIL YAPILIR?

Apple marka Macbook bilgisayarlarda @ işareti yapmak için klavyenin üst menüsünde bulunan sayılar arasında 2 tuşuna shift ile birlikte aynı anda basmak gerekmektedir. Shift+2 tuş kombinasyonuna bastığınız anda ekranınızda @ işareti göreceksiniz.

Windows Q klavyede @ işaretini yapmak için alt gr+Q tuş kombinasyonu kullanılırken; Winfows F klavyede @ işaretini yapmak için ctrl+alt+F ya da alt gr+F tuş kombinasyonlarına basmanız gerekmektedir.

Et işaretini buradan kopyalayabilirsiniz. - @

Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi! Ekipler bölgeye sevk edildi Ankara'da aranan 1158 kişi yakalandı CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar!
Sonraki Haber