Habere açılan pencere: Bildirt

Bildirt, Web Push Notificaiton servisi ile hizmet vermeye başladı.

Web site ve uygulama sahipleri için oldukça önem kazanan konulardan biri olan Push Notification sistemi popülerliğini her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Pazar payının yükselmesi ve Push Notification hizmeti veren sitelerin fiyatlarının artması nedeniyle Girişimci ve Yazılımcı Murat Say bu hizmeti Türkiye için daha kaliteli ve daha ucuz bir servis ile sunmaya karar verdi. Yaklaşık 5 ay süren yazılım ve ARGE çalışmaları sonrası Bildirt.com web site sahiplerine hizmet vermeye başladı.

Bildirt.com Kurucusu Murat Say, “Biz push notification sistemini ücretsiz bir şekilde farklı bir firmadan kullanıyorduk. Yaklaşık 3 milyon kadar aktif kullanıcımız vardı. Sistemi kullandığımız firma aldığımız hizmeti ücretli yapmaya karar verdi ve bizden çok yüksek rakamlar istedi. Biz de bu sayede kendi Web Push Notification sistemimizi yapmaya karar verdik ve Bildirt.com’u kurduk. Bildirt’i ilk başlarda sadece kendimiz kullanıyorduk fakat gelen talepler neticesinde diğer web sitelerin kullanımına da açtık. İyi ki yapmışız çünkü Bildirt büyüyen ve gelişen bir hizmet haline geldi. Şu an Türkiye’de önde gelen haber siteleri sistemimizi kullanıyor. Hedefimiz daha çok web site sahibine ulaşarak Bildirt’i büyütmek ve geliştirmek. Biz bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz.” diye konuştu.

Ayrıca Murat Say konuşmasında “Bildirt sürekli büyüyor ve gelişiyor. Bildirt kullanıcılarına müjdeli bir haberimizde var. Bildirt adıyla örtüşen bir çalışma içerisine giriyor ve sadece Web Push Notification değil bunun yanında bir çok sosyal medya ve diğer kanallarda gönderilen Bildirimleri tek bir tuşla paylaşılabilir bir hale getirmeyi planlıyoruz. Yani Bildirt kullanıcıları tek bir tuşla her yere Bildirtebilecek.” ifadelerini kullandı.

WEB PUSH NOTİFİCATİON NEDİR?

İnternet sitelerinin istedikleri kampanya, haber veya duyuru gibi içerikleri, internet siteleri açık olmasa dahi hatta telefonunuzun ekranı kapalıyken bile gönderilebilen bir bildirim türüdür. Web Notification anlık olarak sesli ve görüntülü kullanıcının direk karşısına çıktığı için mail, sb vb iletişim türlerine göre daha etkilidir. Örneğin bir son dakika haberini aynı andan binlerce hatta kullanıcı sayınıza göre milyonlarca kullanıcıya ulaştırabilir ve bu sayede web sitenize yüksek trafikler çekebilirsiniz. Ayrıca Push Notification E-Ticaret siteleri için satışa dönüşme oranında oldukça fayda sağlamaktadır.

İsrail'in sınırdaki hedeflerine 4 saldırı... Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı! Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor!
Sonraki Haber