TÜRKİYE'DE İLK VE TEK! Beyrutlular sokakta, SuperHaber çatışmanın ortasında

Limandaki patlama ile harabeye dönen Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gösteriler ve buna bağlı çatışmalar devam ediyor. Eylemcilerin yaptığı gösteriler 2 bakan, 6 milletvekilinin istifasına rağmen sürüyor. Yer yer işgal eylemlerine dönen gösterilerde bugün de çok sayıda yaralı var. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, olayların göbeğindeki haber nöbetine devam ediyor.

This browser does not support the video element.

Lübnan’ın başkenti Lübnan’da gösteriler ve protestolar ile bakanlık binalarına işgal girişimleri devam ediyor.

GÖSTERİCİLERİN HEDEFİNDE MECLİS BİNASI VARDI!

Patlamanın nedeninin ve sorumlularının açıklanmamasını protesto eden göstericiler, akşam saatlerinde, yine gösterilere başladılar.

Gösterilerde hedefte bu kez Meclis binası vardı. Binlerce gösterici Lübnan Meclis Binası’na girip işgal etmek için demir kapıları kırmaya çalıştı.

SÜPERHABER BEYRUT’TA BİR KEZ DAHA ÇATIŞMANIN İÇİNDE!

Yaklaşık 4 saat süren gösteriler sırasında, meydana gelen olayları, Türkiye’den sadece SüperHaber Tv muhabiri Mevlüt Yüksel olayların tam göbeğinde izledi.

Yüksel, göstericilerin, taş, sopa ve demirlerle Meclis binasının arka kapısını kırmak için yaptığı saldırılar sırasında da oradaydı. 

Saldırıları saniye saniye görüntüleyen Mevlüt Yüksel’in, büyük riske rağmen tehlikeyi göze alarak olayların tam da göbeğinde çektiği görüntülerde yüzlerce kadın ve erkek göstericinin, ellerine geçirdikleri her şey ile güvenlik güçlerine saldırdıkları görülüyor.

2 BAKAN VE 6 MİLLETVEKİLİ İSTİFA ETTİ!

Öteyandan, gösterilerin şiddetlenmesi üzerine istifa eden bakan sayısı 2'ye çıktı. Lübnan halkından özür dileyerek hükümetteki görevinden istifa ettiğini duyuran Enformasyon Bakanı Menal Abdussamed'in ardından, Çevre Bakanı Damianos Kattar da görevini bıraktı.

Bu arada 6 milletvekili de istifa ettiğini duyurdu.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?