Mucize kurtuluş böyle görüntülendi!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde freni patlayan otomobil, yokuş aşağı kayarak park halindeki araçlara çarptı. Güçlükle duran araç, bir kadın ve parka giden çocukların eziyordu.

This browser does not support the video element.

Kaza, Beyoğlu'nda 3 Haziran Çarşamba günü saat 14.00 sıralarında meydana geldi.

SON ANDA KURTULDULAR

Freni patladığı iddia edilen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce yokuş aşağı kaymaya başladı. Otomobil, önce park halindeki araçlara, ardından bahçe duvarına çarptıktan sonra durabildi.

Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, o sırada sokakta yürüyen bir kadının ile parka giden çocuklar, ezilmekten son anda kurtuldu.

MUCİZE KURTULUŞ GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde freni patladığı iddia edilen otomobilin yokuş aşağı kayarak park halindeki araca çarptığı görülüyor.

Bu sırada sokakta yürüyen bir kadının son anda kendini kaldırıma atıyor. Kazadan saniyeler önce ise sokağa çıkma izinleri olan çocukların babalarıyla parka gittiği görülüyor.

KAZADAN SANİYELER ÖNCE ÇOCUKLAR PARKA GİDİYORDU

Çocukların sokağa çıkma izninde kazanın yaşandığını çevre sakinlerinden Veli Gezer, "Büyük bir gürültü duyduk. Çarpa çarpa gitti. Bir kadın son anda kurtuldu. Kazadan az evvel çocuklar parka gidiyordu. Şans eseri kimse yaralanmadı çok şükür" ifadelerini kullandı.

(DHA)

Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! Kemeri açıldı, savrulup düştü... Kağıthane'deki korkunç saldırı güvenlik kamerasında! Muş semalarında tanımlanamayan cisim görüntülendi Antalya'da teleferik kabini düştü! Kurtarma çalışmaları devam ediyor Üsküdar vapurunda yolcular arasında biber gazlı kavga