Beyoğlu Belediyesi'nden gençler için 4 farklı online yarışma

Beyoğlu Belediyesi, ilk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan gençleri, düzenlediği ödüllü online yarışmalarda buluşturdu.

Beyoğlu'nda koronavirüs salgını nedeniyle yapılan ‘Evde Kal' çağrısına uyarak evlerinden çıkmayan gençler unutulmadı.

ONLINE YARIŞMALAR DÜZENLENİYOR

Beyoğlu Belediyesi gençlerin evlerinde geçirdiği zamanı verimli bir şekilde değerlendirmelerini ve toplumsal hayata devam edebilmelerini sağlamak amacıyla ödüllü online yarışmalar düzenliyor.

Yarıştan değil, dışarıdan uzak dur' sloganı ile gerçekleştirilen yarışmalar arasında; “İlk ve Ortaokullar Arası Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması”, “Liseler Arası Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması”, “Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması” ile ”Millet Kıraathaneleri Logo Tasarım Yarışması” bulunuyor. Yarışmalara katılmak isteyen gençlerin, Beyoğlu Belediyesi'nin resmi web sitesini ziyaret ederek belirtilen tarihler arasında başvurularını yapmaları gerekiyor.

İLK VE ORTAOKULLAR İLE LİSELER İÇİN RESİM, ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI

Beyoğlu Belediyesi ile Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 7-14 yaş arası ilk ve ortaokul öğrencileri için ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' temalı Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması; 15-18 yaş arası lise öğrencileri içinse ‘Sağlık' temalı Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması düzenleniyor. Yarışmalar için 30 Mart'ta başlayan başvurular 20 Nisan Pazartesi gününe kadar devam edecek. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, Beyoğlu Belediyesi veya Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi web sayfalarını ziyaret ederek başvurularını gerçekleştirebilecekler.

KENT MOBİLYALARI TASARIM YARIŞMASI

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu'nun gelecek vizyonunu ve misyonunu yansıtacak, akılda kalıcı, işlevsel kullanımına imkan sağlayacak özgün kent mobilyalarının tasarlanması amacıyla ‘Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması' düzenliyor. 30 yaş ile sınırlandırılan yarışmaya üniversitelerin mimarlık, şehircilik, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı, peyzaj mimarlığı ve mühendislik bölümleri ile lise öğrencileri online olarak katılabilecekler. Yarışmaya katılmak isteyen gençlerin tasarımlarını 1 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar Beyoğlu Belediyesi'nin web sitesine yüklemeleri gerekiyor. Yarışma sonucunda başarılı olduğu değerlendirilen tasarımların sahipleri birer adet bilgisayar ile ödüllendirilecek.

MİLLET KIRAATHANELERİ LOGO TASARIM YARIŞMASI

Beyoğlu Belediyesi ilçenin farklı noktalarında açmaya hazırlandığı Millet Kıraathaneleri'nin logo tasarımı için online ‘Millet Kıraathaneleri Logo Tasarım Yarışması' düzenliyor. 30 yaşını geçmemiş üniversite öğrencileri ile yeni mezun tasarımcıların katılacağı yarışma için başvurular 1 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek. Yarışmada birinci seçilen tasarımcının tasarımı Beyoğlu bölgesinde açılacak olan tüm Millet Kıraathanelerinde kullanılacak.

(İHA)

Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı Meteorolojiden İzmir için fırtına uyarısı! Ankara hava durumu 16 Nisan 2024
Sonraki Haber