"Beyinleri öksürüyor, fikirleri solunum cihazında"

Haber 7 Yazarı Esra Elönü, katıldıkları televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak hakaret içerikli sözler söyleyip darbe ve ölüm tehdidinde bulunan Metin Akpınar ile Müjdat Gezen'e çok sert çıktı.

İşte o satırlar:

"ESKİ SÜRÜM EKRAN KARTLARININ PROTEZ HAFIZASI

Beyinleri öksürüyor , fikirleri solunum cihazına bağlı, hafızaları protez , Taksiye binseler nereye sorusunun cevabı Karacaahmet, fişleri çekilmiş yürüyen üçlü priz oturmuşlar kafa buluyorlar.

Oksijen tüpüne bağlanarak izleyeceğim bir kanal Halk Tv. Derin nefes alıp azar azar harcadığım kısacası nefes ekonomisine gark ettiğim şu garip bünyemden bu sebeple huzurlarınızda özür diliyorum.

Klavye hijyeni açısından isim zikretmeyeceğim zaten ancak ciklet fıkralarında başrol olacak organizmaları nerede görürseniz tanırsınız. Kullandıkları cümleleri otopsiye götürsek cümleten beyin katliamına maruz kalışımız ilk olmayacak. Farz edin ki donma tehlikesi yaşıyorsunuz yakacak çalı çırpıya ihtiyacınız var ben de çalı çırpı niyetine paket halinde bu üçlü seti kullanmak zorundayım.

Zamanın birinde, fırın basıp haşerat dedektifliğine soyunan Dündar’ın elinin hamuruyla darbe çamuru sıvayışına mı acıyayım, Halkın iradesine darbe vurmayı darbukaya üç el vurmak zanneden Baryamlık sefaletinize mi yanayım, yoksa boş GEZEN’in boş kalfası olmuş Akpınar’ın hiç komik olamayışına mı güleyim? İşte tam da burada o soru bütün heybetiyle geliyor?

Siz kimsiniz?

Siz, eline şiş versek ancak örümcek ağı örecek Hadi İran’a diyen teyzelerin eğlencesi olursunuz sanatçı değil.

Siz, Şehadetle avunanların değil, 15 Temmuz gecesi kendi salyalarıyla gaza gelip alkış tutanların hurdalık tesellisi olursunuz.

Siz, Arena dediğiniz nefret otlağında yayılan yalnızlar, biz Aşık Veysel’in sadık yârinde kalabalık,

Siz pusuya yatana döşek açanlar, biz hainlerin döşünü sille sille yaranlar.

Ne şerefli koyunlarınız sürümüze bereket, sen korktukça rezilsin kokla havayı ve çark et!

Öyle de oldu . Zaten bir halt edemeyince oscarlık çark ediyorsunuz. Buram buram özlüyorsunuz,

Hafıza protez olduğundan işinize gelmeyince akşamdan suya koyuyorsunuz. Darbuka vurgunu elini, bu topraklara vurgun bir lidere sallayarak Haddini Bil demek sanatsa o sanatın cahili kalmak şereftir.

Siz, Adnan Menderes’in ipe götürülmeden önceki son bakışını Erdoğan’ın yüzünde görmek istiyorsunuz size o zevki tattırmayacağız.

Siz, Örtüsü yüzünden sedyelerde ölüme terk edilmiş Medine Bircan’ları görmek istiyorsunuz , vicdanı adamlığı sedyelik olan sizlere o zevki tattırmayacağız.

Acıyorum size, alçaklıkta yüksek yaptığınız o sirk meydanlarında laf diye konuştuğunuz gargaranızı tehditlerinizi ruhdaşlarınıza savurun!

Cumhuriyetin alnında, sizin nefret sebili salyalarınız değil, imanı kahramanlık mürekkebi Nene Hatunların teri var.

Şarjınız bitmiş anlıyoruz son kalanıyla da demokrasiyle modifiye edilmiş darbe diye tehdit ediyorsunuz lakin bilmiyorsunuz ki,

Gübre çuvalına girse hiç yabancılık çekmeyecek dilin karşısında edebimiz mağdur.

Utanmazca nefret sıvayışınız karşısında ar damarımız mağdur.

Kaldırıma bile oturmamış karakteriniz karşısında asaletimiz mağdur.

Sizin küfür bilginize erişemediğimiz şerefli cahilliğimiz (!) mağdur.

80 yıldır nefret ayağı çukurda zihnin karşısında, hayretimiz mağdur.

Oyun hamuru gibi sandalyelerden taşarak, yan koltuğa sarkarak kuduruşunuz karşısında dik duruşumuz mağdur.

En kallavi psikiyatristlere diploma yaktıracak ruh sağlığınız karşısında sakinliğimiz mağdur.

Keşfedilmiş lakin adı koyulmamış varlığınız karşısında İsveçli Bilim Adamları mağdur.

Kısacası İnsanlık mağdur..

Eyvallah.."

23 Nisan kutlamalarında öğrenciye tekme atan şüpheli yakalandı ABD’de Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Görenler hayret ediyor! Sağı tavuk solu horoz...
Sonraki Haber