Besleme medyada kartlar yeniden dağıtılıyor

RTÜK’ün Halk TV'ye verdiği 5 günlük yayın durdurma cezası bu gece yarısı bitiyor. Halk TV ekran yüzleri de bir video klip çekerek 'Nerede kalmıştık' dedi.

This browser does not support the video element.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), verdiği ceza nedeniyle 5 gündür yayınları durdurulan Halk TV bu gece yarısından itibaren yayınlarına devam edecek.

 Kanalın yayına başlamasına saatler kala ekran yüzleri bir video klip çekti. İrfan Değirmenci, Ayşenur Arslan, Şirin Payzın gibi isimlerin yer aldığı klip, kanalın Twitter hesabından 'Nerede kalmıştık' notuyla paylaşıldı.


NE OLMUŞTU?

RTÜK, Halk TV'ye verilen yayın durdurma cezası hakkındaki yürütmeyi durdurma kararlarının yargı tarafından kaldırıldığını belirterek, "Kuruluşun, Üst Kurulun verdiği idari yaptırım kararını pazartesi gecesi 00.00 itibarıyla uygulamaya başlaması gerekmektedir." açıklamasında bulunmuştu.

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle