BESLEME MEDYA asıl sensin BURUŞ BURUŞ!

Dolar kurunda yaşanan haraketliliği fırsat bilen CHP'nin besleme medyası yine milli değerleri ayaklar altına almak istedi. CHP'li belediyeler tarafından finanse edilen Gerçek Gündem haber sitesi Türk Lirası'na itibar suikastı düzenledi!

Son günlerde dolar kurunda yaşanan hareketlilik hafta sonuna doğru hız kazandı.

Bugün güne 7,05 liradan başlayan dolar/TL 7,28 seviyelerine kadar çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Kur en yüksek 7,2839 seviyesini gördü ve saat 14:50'de 7,2380 seviyesine geriledi.

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi ise günün ilk yarısında yüzde 3,24 değer kaybederek 1.056,39 puana geriledi.

Piyasalardaki hareketlilik ekonomi gündeminin ilk sırasına otururken Sözcü Gazetesi "TL, dolar karşısında neden değer kaybediyor?" sorusuna yanıt aranan bir haber hazırladı.

Gazete bu konuda ekonomist Özlem Derici Şengül'ün görüşlerine başvurdu. Sözcü, Şengül'ün TL’deki son değer kaybına yönelik "Merkez Bankası rezervlerine dair endişeler, Türkiye’nin de içinde bulunduğu gelişen ülkelerden para çıkışı ve yurt içinde artan döviz talebinin kuru yükselttiği" yönündeki görüşlerini sayfasına taşıdı.

"BESLEME MEDYA"NIN ÖNDE GELEN İSMİ BARIŞ YARKADAŞ YİNE SAHNEDE!

CHP'li belediyeler tarafından finanse edilen "besleme medya" Gerçek Gündem ise dolar kurundaki bu dalgalanmada suyu bulandırma fırsatını kaçırmadı.

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş'ın sahibi olduğu Gerçek Gündem, Sözcü gazetesinin "TL, dolar karşısında neden değer kaybediyor?" haberini sayfalarına buruşturulmuş bir Türk lirası görseli ile taşıdı.

Türkiye'de, Türk okuyucularına yayın yapan bir medya organının milli para birimi Türk Lirası'nı bu şekilde aşağılamaya çalışması sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi, acil olarak ameliyata alındı Merkez Bankası zorunlu karşılıklara uygulanan faizi arttırdı Gönül Dağı dizisinin setinde iki kadın arasında taciz skandalı!
Sonraki Haber