Besim Tibuk Adnan Oktar'ın yolundan mı gidiyor?

Liberal Demokrat Parti Lideri Besim Tibuk'la eski KKTC Cumhurbaşkanlığı sözcüsü gazeteci Hasan Erçakıca'nın gündemi değerlendiği Youtube programındaki ilginç an sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Yayın sırasında servis yapan bir kadını gören izleyenler "Besim Tibuk Adnan Oktar'ın yolundan mı gidiyor?" yorumunda bulundu.

This browser does not support the video element.

Liberal Parti’nin Youtube kanalı Kanal Serbesti’de Liberal Parti lideri Besim Tibuk, gazeteci Hasan Erçakıca ile gündeme dair konuları konuştuğu sırada parlak kıyafeti ile dikkat çeken kadın bir yardımcının elinde fincanlarla kadraja girmesi izleyenlerin dikkatini çekti.

Erçakıca’nın bir de su istediği kadın, kısa süre sonra tekrar kameranın açısına girerek daha sonra kadrajdan kayboldu.

Sosyal medya kullanıcılarının, “Besim Başkan Adnan Hoca’nın yolundan mı gidiyor” yorumlarına neden olan o görüntülerden sonra ikilinin olayı gayet normal karşıladığı ardından da sözlerine kaldıkları yerden devam etmeleri izleyenleri güldürdü.

Organize silahlı suç örgütü kurduğu ve yönettiği iddiasıyla yargılanan ve 9 bin 803 yıl hapis cezası alan Adnan Hoca lakaplı Adnan Oktar da sahibi olduğu televizyon kanalında genç kadınları konuk ediyor, dikkat çekici kıyafet ve görünümleriyle yayına katılan kadınlarla dans edip sohbet ediyordu.

Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! Kemeri açıldı, savrulup düştü...